Kick-off sessie Recreatie Vakbeurs 2017

Tom Verbeek T. 0523 289 891 E. tomverbeek@evenementenhal.nl

Woensdag 22 maart stond de kick-off sessie van Recreatie Vakbeurs 2017 op de agenda van recreatie ondernemers. De vakbeurs die vorig jaar veel bezoekers verwelkomden die aangenaam verrast werden door de spectaculair ingerichte beursvloer vol creatieve presentatiemogelijkheden. Zo was Happy Camping een van de blikvangers van 2016, een hal dat doet denken aan een camping of vrijetijd-wonderland vol huisjes, chalets, speeltoestellen en andere producen van exposanten. De beurs wordt dit jaar landelijk gepositioneerd en de organisatie mikt ook op meer exposanten en bezoekers uit onze buurlanden. Een terechte ambitie, gezien deze vakbeurs al jaren eenzaam aan de top staat als het gaat om vakevents binnen de recreatiebranche.

Nieuwe plannen Recreatie Vakbeurs
Omdat Evenementenhal haar vakbeurzen o.a. evalueert op basis van bezoekers- en exposanten enquêtes, kon Tom Verbeek (adviseur van Recreatie Vakbeurs) al een voorschot geven op beoogde veranderingen. Ook werd aan de aanwezige ondernemers gevraagd om mee te denken. Een goede vakbeurs is immers een afspiegeling van de wensen en behoeften van de branche. Hieronder een tipje van de sluier.

Beleving met Happy Beach
Bezoekers gaven vooral aan dat 2016 een mooie stap was naar meer beleving, maar dat ze graag zien dat Evenementenhal de volgende stappen zet op het gebied van inspiratie en beleving. Voor hen zijn dit samen met ‘netwerken’ dan ook de hoofdoelen voor een bezoek aan de beurs. Exposanten hebben als hoofdoelen, het genereren van leads, netwerken en het presenteren van noviteiten. Evenementenhal presenteerde haar ideeën voor verschillende themapleinen zoals Happy Camping 2.0. Een concept dat de creatieve invulling ‘Happy Beach’ bevat. Een wonderland waar onder andere de waterrecreatie, speeltoestellen en de horeca prachtige presentatiemogelijkheden krijgen. Daarnaast beoogt de organisatie een complete hal in te richten als zwembadhal, zal er wederom een mobiliteitsparcours zijn, komt er een hal voor overnachtingsfaciliteiten en krijgen de ICT dienstverlening, inrichting en decoratie en teen eigen hal.

Al veel inschrijvingen
Tom Verbeek antwoord zelfverzekerd ‘ja’ op de vraag of de nieuwe impulsen gaan zorgen voor meer bezoekers en exposanten. “Alleen al naar aanleiding van de kick-off zijn tientallen inschrijvingen gekomen, ook mag ik met trots melden dat we in vergelijking tot dit tijdstip vorig jaar, een verdubbeling hebben van het aantal exposanten. De recreatiebranche wil er bij zijn 28, 29 en 30 november!”                                                                                             

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Meld je aan om elke maand geweldige
inhoud in je inbox te ontvangen.

We spammen niet!
Lees ons privacybeleid voor meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *