ABOS veilig spelen

Voor de mensen die ons niet kennen stellen we ons even voor. ABOS is al sinds 1994 een bedrijf dat gespecialiseerd is in inspectie en onderhoud van speeltoestellen. Ontstaan aan de keukentafel en nu een mooi kantoor aan de Vang 20 in Halsteren. Onze kernactiviteiten zijn inspecties, onderhoud en reparaties van binnen- en buiten speeltoestellen.

Daarnaast is ABOS ook uw adres voor beheer, advies en het maken van lange termijnplanningen op het gebied van onderhoud. Onze klanten bestaan voornamelijk uit gemeenten, scholen, kinderdagverblijven, zorginstellingen, campings, horecabedrijven en speeltuinverenigingen in heel Nederland en België. ABOS werkt onafhankelijk van speeltoestellenleveranciers om belangenverstrengeling bij inspecties te voorkomen. Onze slogan is ‘’ Als veilig spelen uw zorg is ‘’ en hier doen we ons uiterste best voor.

Nu heeft Abos een prachtige nieuwe website waar je nog veel meer over ons kunt vinden en wij staan op recreatie vakbeurs stand 510 van 16 tot 18 november, zien we je daar?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *