Banenmarkt bij Beerze Bulten

Vakantiepark Beerze Bulten organiseert zaterdag 27 januari een banenmarkt ter versterking van het team voor het naderende kampeerseizoen. Van 10.00 tot 13.00 uur kan men het park bezoeken om kennis te maken met mensen uit het vakgebied en om een geschikte baan te vinden.

Werken in vakantiesferen
Het kampeerseizoen start op 24 maart en daarom is Vakantiepark Beerze Bulten op zoek naar versterking voor het enthousiaste team. Speciaal voor mensen die op zoek zijn naar een leuke vakantiebaan in het Vechtdal organiseert Beerze Bulten deze banenmarkt. Op zaterdag 27 januari wordt er van 10.00 tot 13.00 uur informatie gegeven en kan men kennis maken met mensen van diverse afdelingen. Zo krijgt men een goede indruk van de mogelijkheden bij Vakantiepark Beerze Bulten.

Diverse afdelingen
Tijdens deze banenmarkt is Beerze Bulten op zoek naar enthousiaste mensen voor onder andere de volgende afdelingen:

  • Bediening en keuken
  • Schoonmaak
  • Toezicht speelparadijs
  • Receptie
  • Toezicht zwembaden
  • Poortwachters

 

Banenmarkt
De banenmarkt is vrij te bezoeken en vindt plaats in het Giga Konijnenhol. Interesse? Vergeet dan niet je C.V., legitimatiebewijs en enthousiasme mee te nemen naar de banenmarkt.

Vakantiepark Beerze Bulten
Vakantiepark Beerze Bulten is een toonaangevende organisatie in de recreatiebranche, met name in de dag- en verblijfsrecreatie. Jaarlijks bezoeken zo’n 100.000 gasten ons park. Het park is 30 hectare groot en beschikt over 580 kampeerplaatsen, 64 verhuuraccommodaties, diverse horeca outlets, overdekt speelparadijs met binnen- en buitentheater, overdekt zwemparadijs en diverse spa- en wellnessvoorzieningen. Beerze Bulten behoort tot de top van de markt en kwaliteit, beleving en innovatie staan voorop. Klik hier voor informatie.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *