Beste zwemvijver ligt in Beerze

Vakantiepark Beerze Bulten is door Kids Vakantiegids uitgeroepen tot de beste accommodatie voor ‘vakanties met zwemvijver’. Met 75% van de stemmen is het vakantiepark uit het Vechtdal de onbetwiste nummer één. Eerder werd al bekend dat Beerze Bulten behoort tot de door een vakjury gekozen beste vijf ‘vakanties met zwemvijver’ uit Nederland, België en Duitsland. Vervolgens heeft het publiek – bestaande uit kinderen en ouders – één absolute winnaar gekozen. Kids Vakantiegids reikt jaarlijks keurmerken uit in verschillende categorieën voor de beste vakanties met kinderen.

Het Giga Konijnenveld
De zwemvijver, bij gasten beter bekend als het Giga Konijnenveld, is een twee hectare grote zandverstuiving midden op het terrein van Beerze Bulten. De oerelementen water, vuur, lucht en aarde zijn overal terug te vinden. De zwemvijver is voornamelijk aangelegd voor kinderen, om hen uren speelplezier te bieden in het water en op de speeltoestellen in de vijver. Tevens zorgt het voor ouder en kind voor de nodige verkoeling op de warme zomerdag en is er een beachvolleybalveld aangelegd.

Ook nominatie ‘vakantie met overdekt zwembad’
Naast de categorie ‘vakanties met zwemvijver’, heeft Beerze Bulten ook een plek in de top vijf van de categorie ‘vakanties met overdekt zwembad’ weten te bemachtigen. “Het is een eer dat een vakjury, ouders en kinderen ons vakantiepark zo goed beoordelen. De nominaties en het ontvangen van het keurmerk zien we als een echt compliment en stimuleren ons te blijven investeren in de kindvriendelijke faciliteiten op het park.”, zegt Gerrit-Jan Hagedoorn, eigenaar van vakantiepark Beerze Bulten uit het Vechtdal.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Meld je aan om elke maand geweldige
inhoud in je inbox te ontvangen.

We spammen niet!
Lees ons privacybeleid voor meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *