Camperbeurs Hardenberg als afsluiter van de zomerperiode

Camperbeurs Hardenberg vindt dit jaar plaats op 23, 24 en 25 september in Evenementenhal. Deze consumentenbeurs is geschikt voor exposanten op het gebied van camperaccessoires, -bouwers, -magazines, verzekeringen, nieuwe campers, occasions, technische onderdelen en voortenten. In het verlengde van de zomer staat Evenementenhal Hardenberg eind september drie dagen lang in het teken van campers en alles wat daar bij hoort. Voor exposanten is dit een mooie gelegenheid om op een laagdrempelige manier in contact te komen met de camperliefhebber. Bovendien zorgt deelname aan de beurs voor meer naamsbekendheid.

Demonstraties, workshops en entertainment
Op de beurs nodigt Evenementenhal haar exposanten uit om demonstraties en workshops te verzorgen. Dit moet zorgen voor meer beursbeleving voor de bezoeker. Daarnaast biedt dit voor exposanten de mogelijkheid om hun beursdeelname nog meer onder de aandacht te brengen en hun aanwezigheid extra kracht bij te zetten.

Aanmelden gratis campercheck
Bezoekers van Camperbeurs Hardenberg kunnen kosteloos deelnemen aan een korte campercheck. Deze wordt georganiseerd door Camper Club Nederland. Bezoekers dienen zich wel vooraf aan te melden voor de check via hardenberg@evenementenhal.nl. Tijdens de korte campercheck wordt de gasdruk- en vochtmeting gecontroleerd. Ook de banden op zicht worden gecontroleerd; diepteprofiel wordt gemeten en de DOT code wordt gecheckt. Na afloop van deze campercheck ontvangt de bezoeker een adviesbon van Camper Club Nederland en tevens een leuk presentje. Meer beursinformatie en/of aanmelden als exposant voor Camperbeurs Hardenberg, klik hier.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Meld je aan om elke maand geweldige
inhoud in je inbox te ontvangen.

We spammen niet!
Lees ons privacybeleid voor meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *