Center Parcs zet Mr. Wings campagne voort in 2017

Omzet is afgelopen jaar met 10% boven doelstelling gestegen

De reclamecampagne met Mr. Wings was afgelopen jaar een succes en zal ook in 2017 worden voortgezet. In de creatie staat Mr. Wings centraal en wordt er gecommuniceerd door middel van omgekeerde natuurdocumentaires. Mr. Wings analyseert de mens in zijn ‘natuurlijke habitat’. De campagne is multimediaal ingezet in Nederland, België en Duitsland en scoorde bovengemiddeld goed. Mede door een omzetgroei van 10% bovenop de gestelde doelstelling, is besloten de Mr. Wings campagne te continueren.

Focus aanbod activiteiten
Onderzoek geeft aan dat het concept opvalt, past bij het vakantiepark en aanzet tot het zoeken naar meer informatie over Center Parcs. Andres Neira de Back, marketing directeur Center Parcs: ‘‘Focus voor dit jaar ligt op de uniekheid van het concept van Center Parcs: de beste plek om samen te zijn. Dit in combinatie met het unieke aanbod van activiteiten en faciliteiten. De kracht van dit concept is dat, we door Mr. Wings zijn observaties van situaties bij Center Parcs, de diversiteit kunnen laten zien. De veelzijdigheid van het aanbod van Center Parcs spreekt aan en er is echt voor iedereen iets te doen. Dit gaan we in 2017 nog sterker aantonen.’’

Het idee achter de campagne Mr. Wings
Center Parcs heeft het principe van een natuurdocumentaire omgedraaid; hier is het de natuur die de mens observeert. Mr. Wings is immers een vogel. De campagne heeft als doel om te laten zien dat bij Center Parcs ieder gezinslid zichzelf kan zijn. De vakantieaanbieder kenmerkt zich door de uitgebreide verscheidenheid aan activiteiten, die ervoor zorgen dat elk familielid plezier heeft. Zo hoeven er in het gezin geen compromissen gemaakt te worden. Center Parcs gaat met deze campagne terug naar waar het ooit is begonnen: mensen en natuur dichter bij elkaar brengen.

Credits
Agency: Ogilvy & Mather Amsterdam
CEO: Edgar Molenaars
CCO / creative director: Peter van Rij & Martijn van Marle
Creative director: Jacques Massardo
Creatie / art director: Jurriaan van Bokhoven
Creatie / copywriter: Jesse Ridder
Strategie: Edgar Molenaars, Marc Pieterse
CSD: Annelouk Kriele
Account: Neeltje Prevo
Agency producer: Christel Hofstee, Monique van Smaalen
Productie: HALAL
Regie: Johan Kramer
D.O.P.: Lex Brand
Set design: Jelier & Schaaf
Costume design: Franziska Loeding
Editor: Kevin Whelan
Postproductie: Captcha!, MPC
Klant: Andres Neira de Back, Dianne Sliphorst, Judith Franse

Over Center Parcs Europe
Center Parcs Europe -Europa’s grootste aanbieder van korte vakanties- is onderdeel van de Pierre & Vacances Center Parcs Group. Al ruim 45 jaar is Center Parcs expert op het gebied van korte vakanties in de natuur, gedurende het hele jaar. Het vakantiepark kenmerkt en onderscheid zich door de talloze activiteiten voor ieder familielid. Center Parcs bezit 21 Europese parken en jaarlijks overnachten ruim 6 miljoen mensen in een van de Nederlandse vakantieparken. Het totale aantal accommodaties bestaat uit 14.041 appartementen en bungalows in Europa. In 2014/2015 realiseerde Center Parcs een omzet van 586,2 miljoen euro.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Meld je aan om elke maand geweldige
inhoud in je inbox te ontvangen.

We spammen niet!
Lees ons privacybeleid voor meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *