Definitief programma Leisure Business Days in Venray bekend

Alle (internationale) sprekers voor het tweedaagse congres Leisure Business Days op 5 en 6 oktober 2016 in Evenementenhal Venray zijn bekend. Zij geven presentaties over projecten die complete binnensteden, parken en evenementen op de kaart hebben gezet. Daarnaast breidt het congres uit met een bruisende feestavond.

Het congres voor de dagrecreatie telt een flink aantal gerenommeerde sprekers uit binnen- en buitenland, als Charles Read van Blooloop, Paddy Dunning van ‘The Gaint’, Pierre-Camille Buffard van het Franse Indoor Parcs, Asko Alanen van Lappset, Helmut Wachowiak (CentrO Oberhausen), Erik Struijlaart van G32 Stedennetwerk en Tanya Griffiths van Kay Elliot Architects. Onderwerpen en thema’s als Customer Relationship Management, virtual reality, conceptontwikkeling, branding, citymarketing, ‘vastgoed en marketing’ en de ‘experience economy’ worden belicht op dit congres.Op de eerste dag is het kennisprogramma van Leisure Business Days gefocust op ‘innovatie en inspiratie’, onder de noemer Leisure Factory of Inspiration. Op dag twee is het thema ‘Leisure & Retail’, waarbij creatieve en kansrijke leisure oplossingen voor de revitalisering van binnensteden en winkelcentra centraal staan. Het volledige programma met alle sprekers en onderwerpen is te vinden op www.leisurebusinessdays.com.

Kennismarkt en avondprogramma met dinershow
Aansluitend op dag één vindt er een bruisende feestavond plaats met veel entertainment, zoals een lichtshow, dj’s en een sprookjesachtige show. Ook is er gedurende het congres een kennismarkt waar verschillende partners werkzaam in de dagrecreatiebranche, retail, horeca en vastgoed zich presenteren. Geïnteresseerden die ook als partner aanwezig willen zijn op de kennismarkt, kunnen hun stand boeken via www.leisurebusinessdays.com.

Online kaartverkoop congres
Kaarten voor het congres zijn inmiddels te bestellen via www.leisurebusinessdays.com. Er zijn verschillende tickets te bestellen. Zo is er een congrespas voor toegang tot beide dagen inclusief feestavond. Maar er zijn ook tickets voor één specifieke dag te bestellen of alleen een ticket voor de feestavond. Alle prijzen zijn ook te vinden op de website.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Meld je aan om elke maand geweldige
inhoud in je inbox te ontvangen.

We spammen niet!
Lees ons privacybeleid voor meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *