Even Buiten Kijken

Angelique Klar Algemeen directeur Evenementenhal

In de recreatie- en vrijetijdssector volgen veranderingen elkaar in hoog tempo op. Op de hoogte zijn is belangrijk en te ver achterop raken funest. Vakmedia en online platformen helpen u om op die sneltrein te blijven. Trends en het laatste nieuws in behapbare artikelen, het houdt u up to date.
Ook vakevents horen daarbij. Een plek waar uw branche samenkomt en snuffelt aan de laatste technieken en geïnspireerd raakt door die onbekende ontwikkeling. Wij als beurshuis moeten dit faciliteren. Heel simpel, wij moeten onze grote hallen zo inrichten en ons programma zo vullen, dat u op de terugreis naar huis niet uitgepraat raakt over wat u heeft gezien. We moeten uw toekomst een klein beetje hebben beïnvloed. Om dat te bereiken, is het belangrijk dat wij ook ‘out of the box’, of liever, buiten de hallen kijken. Wij zien ook dat verderop een wereld ligt die inspireert en nauw aansluit bij onze missie. Hoe inspirerend is het als recreatieondernemers, die als exposant of bezoekers deel uitmaken van de Recreatie Vakbeurs, hun deuren openen voor collega’s en hun een kijkje in de ‘keuken’ gunnen? Want eerlijk is eerlijk, niets is zo aanstekelijk als een bevlogen ondernemer in zijn eigen domein. Die rustig de tijd neemt voor een gesprek.
Dat kan niet op de sneltrein maar liever in iets comfortabeler en gemoedelijker vervoer. Daarom organiseren we voorafgaand aan de Recreatie Vakbeurs (woensdag 9 november, vanaf 8.30) een Trendtour*. In een oude Amerikaanse schoolbus vertrekken we vanuit Evenementenhal Hardenberg, naar collega-ondernemers in de omgeving. Een kijkje achter de schermen bij Vrijetijdspark Beerze Bulten in Beerze. De familie Hagedoorn zal de wijze waarop zij de vertaalslag van klantbehoefte naar productontwikkeling hebben gemaakt nader toelichten en ons een rondleiding geven. Vervolgens verder naar het Attractie- en Vakantiepark Slagharen, waar directeur Wouter Dekkers ons zal verwelkomen. Vorig jaar hebben ze het nieuwe waterpark Aqua Mexicana geopend en voor het komende seizoen staat een nieuwe achtbaan op de planning. Hoe bepalen zij welke investeringen gedaan moeten worden, wat de planning hierachter moet zijn en of de gedane investering zijn geld oplevert? Daarna staat Keulen Mobielbouw op de agenda waar wij mogen vernemen hoe zij luisteren naar de behoeftes van hun klanten, duurzaamheid een gezicht geven en hun bedrijf bulletproof hebben gemaakt voor de toekomst.
De eindbestemming is Recreatie Vakbeurs Hardenberg, waar de reiziger zijn ‘bedrijfssafari’ kan vervolgen en zijn/haar ogen uit kan kijken op onder andere het spectaculair ingerichte plein Happy Camping. Buiten kijken dus, naar uw collega-concurrent of branchegenoot maar ook uw consument. Misschien zelfs gewapend met een notitieblok of camera, op zoek naar verbeterpunten voor uw eigen bedrijf. Of bevestiging van uw ingeslagen koers. U zult versteld staan wat dit voor uw toekomst doet.
*Kosten voor de trendtour zijn € 45,00 per persoon.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Meld je aan om elke maand geweldige
inhoud in je inbox te ontvangen.

We spammen niet!
Lees ons privacybeleid voor meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *