Inspiratiepunt in Domburg

Met een stap in de toekomst hebben Gedeputeerde Carla Schönknecht,  wethouder René Molenaar en VVV-directeur Patrick Polie het nieuwe VVV-Inspiratiepunt in Domburg geopend. De VVV Domburg is de afgelopen weken omgetoverd van een VVV-winkel naar een eigentijds VVV-Inspiratiepunt. Een startpunt voor inspiratie en beleving van de omgeving.

VVV-Inspiratiepunt Domburg
In het inspiratiepunt kom je verhalen tegen over Zeeland en Domburg in het bijzonder. Denk hierbij aan het verhaal van dr. Mezger die de Europese adel naar de stad Domburg bracht. Of Mondriaan en Toorop die zich voor hun schilderijen lieten inspireren door het Zeeuwse licht. Of verhalen over de bijzondere natuur in de omgeving, zoals de natuurgebieden Manteling of Oranjezon. Via interactieve toepassingen (koptelefoons, videoschermen, touchscreens etc.)  krijg je op een leuke manier tips over de omgeving en inspiratie voor je verblijf in Zeeland. In de speciale Green Room kun je bovendien op een hele bijzondere manier op de foto. In het inspiratiepunt zijn verschillende interactieve schermen te vinden. Er is een informatiescherm achter het raam die vanaf buiten – ook buiten de openingstijden van het inspiratiepunt – bedienbaar is. Via dit scherm kunnen gasten zien waar er nog beschikbare accommodaties zijn, krijgen ze tips op basis van het actuele weer, of kan men op zoek naar restaurants in de omgeving etc.

Pilotstore Domburg
VVV Domburg is als eerste Zeeuwse VVV ingericht volgens de nieuwe formule. VVV Zeeland heeft de ambitie in de komende jaren de 17 VVV-Inspiratiepunten om te vormen tot een eigentijds inspiratiepunt. Hierbij wordt iedere VVV maatwerk en speelt het lokale DNA van de omgeving een belangrijke rol. Eind 2016 zullen ook de VVV Oostkapelle en de VVV Kamperland volgens de nieuwe formule worden ingericht.

Foto:  Wethouder René Molenaar (links), Gedeputeerde Carla Schönknecht (midden) en VVV directeur Patrick Polie (rechts) zetten een stap in de VVV 2.0. Fotograaf: Bart van der Putten.

Klik hier voor meer informatie.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Meld je aan om elke maand geweldige
inhoud in je inbox te ontvangen.

We spammen niet!
Lees ons privacybeleid voor meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *