Investeer in recreatie

voorvoord-jan
Jan W. Olthof Uitgever

Het investeringsonderzoek verblijfsrecreatie loopt tot en met 30 december a.s. Op www.rvk.nl vindt u de link. Wij nodigen u dan ook graag uit deel te nemen aan dit onderzoek. Deelnemende recreatieondernemers ontvangen per mail een complete samenvatting. Het onderzoek wordt uitgevoerd door het onafhankelijke onderzoekbureau Van Es Marketing Service. Een uitstekende graadmeter voor investeringen per productgroep waarbij het onderzoek verder wordt uitgebreid met de top 10 van toonaangevende leveranciers per productgroep. Betrouwbaarheid en vertrouwelijkheid staan hierbij voorop. Het resultaat is een optelsom van alle ingevulde vragenlijsten waarbij anonimiteit wordt gewaarborgd. Zo krijgen wij gezamenlijk inzicht in de investeringsbehoefte- en wensen van de verblijfsrecreatie voor 2016.

Blik op 2017
Bijblijven in een snel veranderende recreatiemarkt is meer dan noodzakelijk. Zeker in het zoekproces bij de consument. Vinden en gevonden worden blijft de centrale vraag! Als ondernemer moet u die trend volgen en hierbij staat de betrouwbaarheid van de vakinformatie voorop. RekreaVakkrant, site en twitter bieden u dat. Stel uw vizier af op 2017 en volg ons. Het aantal volgers op ons twitter account ‘twitter.com/rekreavakkrant’ stijgt steeds verder. Inmiddels bereiken wij de grens van 3.500 zakelijke volgers! Wie volgt? Op naar de volgende mijlpaal 4.000 volgers. Meldt u ook aan!

Eén Nationale Recreatie Vakbeurs in 2017
Uit de exposanten enquête die jaarlijks na de beurs wordt gehouden blijkt dat 2016 betere cijfers laat zien dan de jaren daarvoor. De doorgezette verandering in het beursconcept naar meer beleving, actie, sfeer en creatie scoorden goed bij bezoeker en exposant. Alle reden om deze lijn door te trekken. 2017 wordt dan ook het jaar van één Nationale Recreatie Vakbeurs in Hardenberg. Met als beursdata 28 t/m 30 november 2017. Op pagina 14 leest u daar alles over. Namens het RekreaVakkrant-team, prettige feestdagen en in alle opzichten een gezonde blik op volgend jaar. Veel leesplezier met deze editie van RekreaVakkrant. Het marketingvakblad voor de totale recreatiemarkt. De volgende uitgave van verschijnt 27 januari a.s.

Uw prestatie, onze informatie!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Meld je aan om elke maand geweldige
inhoud in je inbox te ontvangen.

We spammen niet!
Lees ons privacybeleid voor meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *