Investeer in uw gast

voorvoord-jan
Jan W. Olthof Uitgever

Het investeringsonderzoek verblijfsrecreatie loopt tot en met 31 december a.s.  Op www.rvk.nl vindt u de link. Wij nodigen u dan ook graag uit deel te nemen aan dit onderzoek. Deelnemende recreatieondernemers ontvangen per mail een complete samenvatting. Het onderzoek wordt uitgevoerd door het onafhankelijke onderzoekbureau Van Es Marketing Service. Een uitstekende graadmeter voor investeringen per productgroep waarbij het onderzoek verder wordt uitgebreid met de top 10 van toonaangevende leveranciers per productgroep. Betrouwbaarheid en vertrouwelijkheid staan hierbij voorop. Het resultaat is een optelsom van alle ingevulde vragenlijsten waarbij anonimiteit wordt gewaarborgd. Zo krijgen wij gezamenlijk inzicht in de investeringsbehoefte- en wensen van de verblijfsrecreatie voor 2016. 

Blik op 2016
Bijblijven in een snel veranderende recreatiemarkt is meer dan noodzakelijk. Zeker in het zoekproces bij de consument. Vinden en gevonden worden blijft de centrale vraag! Als ondernemer moet u die trend volgen en hierbij staat de betrouwbaarheid van de vakinformatie voorop. RekreaVakkrant, site en twitter bieden u dat. Stel uw vizier af op 2016 en volg ons. Het aantal volgers op ons twitter account ‘twitter.com/rekreavakkrant’ stijgt steeds verder. Inmiddels hebben wij de grens van 3.100 zakelijke volgers ruim overschreden. Wie volgt? Op naar de volgende mijlpaal 3.500 volgers. Meldt u ook aan! 

De RekreaVakkrant-site en twitter geven u dan dagelijks de meest actuele informatie in de recreatiemarkt. De Vakkrant geeft daarbij uitgebreide achtergrond informatie en houdt u op de hoogte van onder andere trend en brancheontwikkelingen. Wij gaan voor service en gemak met de RekreaVakkrant, site, nieuwsbrief met branchethermometer en komnunaar.nl als ondersteunende informatieproducten. Daarom bieden wij alleen onze betalende abonnees als extra gratis service ook bekendheid en 24 uur bereikbaarheid via de omgevingssite komnunaar.nl. Wachtwoord vergeten geen probleem. Even een mailtje naar info@rvk.nl en u kunt snel aan de slag met deze omgevingssite. Dus profileer uw bedrijf nu want wij wijzen uw gast graag de weg.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Meld je aan om elke maand geweldige
inhoud in je inbox te ontvangen.

We spammen niet!
Lees ons privacybeleid voor meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *