Kampeer & Vrije Tijd Hardenberg met inspirerend randprogramma

Op 17, 18 en 19 februari 2017 staat Evenementenhal Hardenberg in het teken van Kampeer & Vrije Tijd. Dit jaar zijn de fiets- en wandelbranche toegevoegd aan de beursvloer, maar kamperen blijft centraal staan. Daarnaast is er een uitgebreid randprogramma bestaande uit interessante presentaties en een tentoonstelling van verschillende oldtimer caravans. Branchevereniging Kampeer & Caravan Industrie (K.C.I.) is ook aanwezig op Kampeer & Vrije Tijd. Ze beschikken over de 100.000e camper in Nederland. Deze camper wordt dit weekeinde getoond op de beurs in Hardenberg. De camper is bemand door twee ervaren en professionele camperaars die de bezoekers van alles kunnen vertellen over kamperen (met een camper). Daarnaast verloot K.C.I. onder beursbezoekers een week op pad met een camper.

Interessante lezingen
Er is dit jaar ook een interessant lezingenprogramma te volgen. NKC, Europa’s grootste camperclub, verzorgt een informatieve presentatie over kamperen in het algemeen. Liefhebbers die inspiratie willen opdoen voor een camperreis naar Noorwegen, IJsland, Canada of Amerika kunnen aanschuiven bij de presentatie van Cosse Camper Adventure. Belangstellenden die informatie willen over kamperen in Noorwegen, Denemarken en Zweden kunnen de lezing bijwonen van Scan Info. Er is ook een lezing te volgen over ‘Vakantie in Karinthië’.

Tentoonstelling oldtimer caravans
De Oldtimer Caravan Club verzorgt een voorstelling van verschillende oldtimer caravans. Deze club is een vereniging voor bezitters van kampeermiddelen van 25 jaar of ouder met als doel om deze kampeerwagens in goede, kampeerwaardige, gebruiksklare en verkeersveilige conditie te houden. Meerdere oldtimer caravans worden op Kampeer & Vrije Tijd Hardenberg tentoongesteld.

Openingstijden en entreeprijzen
Kampeer & Vrije Tijd Hardenberg is op 17, 18 en 19 februari te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur. Tickets zijn online te bestellen, ook is er ticketverkoop aan de deur.  Klik hier voor informatie.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Meld je aan om elke maand geweldige
inhoud in je inbox te ontvangen.

We spammen niet!
Lees ons privacybeleid voor meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *