Kamperen onder de windmolen van Pure Energie

Voor het eerst in Nederland kan er gekampeerd worden ónder een windmolen. Op vrijdag 17 juni organiseert groene energieleverancier Pure Energie ‘Camping de Edese Molen’, waarbij 28 tenten worden opgesteld onder een van de windmolens in Ede. Een barbecue, muziek bij het kampvuur en allerlei andere activiteiten maken het overnachten onder de molen extra bijzonder. Maar liefst 28 duurzame, recyclebare tenten staan op 17 juni opgesteld onder een van de twee windmolens in Ede. Wie wil kan er deze nacht komen slapen, maar moet zich wel van tevoren opgeven. Winnaars van de actie zijn niet alleen gegarandeerd van een slaapplek in een van de duurzame, tweepersoonstenten, maar genieten ook van een biologische barbecue om daarna bij het kampvuur te luisteren naar het optreden van singer-songwriter Roos Blufpand. Daarnaast is er een volleybalveld, springkussen en zijn er leuke spelletjes voor jong en oud.

Energie van dichtbij
Slechts één nacht kan er gelogeerd worden bij de windmolen op het bedrijventerrein langs de A12. Groene energieleverancier Pure Energie organiseert de actie voor het eerst.“We willen energie weer dichtbij de mensen brengen”, aldus Alfons Wispels, oprichter van Pure Energie. “Wij leveren 100% groene stroom uit eigen windmolens en zonnepanelen in Nederland. Mensen kunnen zien waar onze stroom vandaan komt, gegarandeerd uit één van onze groene projecten op eigen bodem. Op een leuke manier laten we mensen kennismaken met windenergie”.

Open Winddag 18 juni
De kampeeractie vormt de aftrap voor de Open Winddag op zaterdag 18 juni. Pure Energie stelt twee van haar windparken open, waaronder het windpark in Ede. Tussen 11:00 en 15:00 uur zijn bezoekers welkom om een kijkje onderin de windmolen te nemen. Er zijn activiteiten voor het hele gezin. Deelname aan de Open Winddag is gratis. Kijk voor meer informatie op  de site.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Meld je aan om elke maand geweldige
inhoud in je inbox te ontvangen.

We spammen niet!
Lees ons privacybeleid voor meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *