Landal GreenParks slaat de vleugels uit naar Denemarken

Met de acquisitie van het Deense Dayz Resorts krijgt Landal GreenParks, leidend in management en verhuur van vakantieparken in Europa, toegang tot de Scandinavische markt. Dayz Resorts exploiteert vijf vakantie-resorts met in totaal ruim duizend vakantiewoningen op het schiereiland Jutland. De parken van Dayz Resorts passen goed bij de bestaande 78 vakantieparken die Landal heeft in zeven andere Europese landen. “De toevoeging van de parken van Dayz past uitstekend bij onze ambities voor internationale groei en we zijn verheugd om onze gasten prachtige nieuwe bestemmingen te kunnen aanbieden,” aldus Thomas Heerkens, algemeen directeur van Landal GreenParks. “Bovendien bieden Deense vakantiegangers nieuwe kansen voor onze bestaande parken. Dit is een mooie ’match’.”
“We zijn trots om deel uit te gaan maken van Landal GreenParks. We verwachten dat deze acquisitie een positieve impuls geeft op onze parken en dat wij een betere toegang tot de andere Europese markt verkrijgen. Landal’s expertise in deze branche brengt ons nieuwe kansen, terwijl tegelijkertijd het feit dat een Europese marktleider investeert in de Deense markt positief is voor het Deense toerisme in het algemeen,” aldus Søren Sandberg, Managing Director van Dayz Resorts. Als onderdeel van Landal GreenParks zullen de vijf Dayz Resorts blijven opereren onder hun huidige naam. Ook blijft het huidige managementteam in functie en worden alle medewerkers overgenomen.

Goede aansluiting
Dayz Resorts sluit goed aan op het aanbod van Landal. De vakantiewoningen zijn geschikt voor 4 tot 14 personen en alle parken bieden een ruime keuze aan binnen- en buitenactiviteiten en bezienswaardigheden in de omgeving. Bovendien liggen de resorts niet ver van populaire attracties als Legoland, Djurs Sommerland, Skandinavisk Dyrepark en Ree Park. De vakantieresorts zijn alle binnen één dag aan te rijden en liggen allen op het schiereiland Jutland. Voor meer informatie kijk op www.dayz.dk of www.dayzresorts.nl.

Denemarken is populair bij Nederlandse en Duitse vakantiegangers. Na Duitsland (13 miljoen), Noorwegen (2,1 miljoen) en Zweden (1,9 miljoen) is ons land met ca. 1 miljoen gastnachten de vierde markt voor Denemarken. Vakantiewoningen vormen van oudsher een populair onderdeel van de Deense cultuur.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Meld je aan om elke maand geweldige
inhoud in je inbox te ontvangen.

We spammen niet!
Lees ons privacybeleid voor meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *