Lost Gravity in Walibi Holland scoort een 9

Internationale Achtbanendag wordt bij Walibi Holland extra gevierd. Walibi Holland is hét pretpark met de meeste achtbanen in Nederland. Tot nu toe was Goliath het paradepaardje, maar de nieuwe achtbaan Lost Gravity doet het ook heel goed. In een recent gehouden klanttevredenheidsonderzoek scoort de nieuwe achtbaan een 9 onder de parkgasten. De gasten werden direct ondervraagd nadat ze een rit in Lost Gravity hadden gemaakt en gaven vervolgens massaal aan erg enthousiast te zijn over deze nieuwe thrillride. Wat opvalt bij het bestuderen van het gedrag van parkgasten is dat veel van hen direct bij het verlaten van de uitgang van Lost Gravity weer naar de ingang rennen om de achtbaan nog een keer te ervaren.

Goliath nog altijd nummer 1
Lost Gravity scoort een 9, maar er is altijd nog een achtbaan die hoger scoort en dat is Goliath. Met een 9,1 voert deze megacoaster de lijst nog altijd aan. Met 0,1 punt verschil is Lost Gravity echter een terechte zilveren plak winnaar. Iets om trots op te zijn! Uit hetzelfde onderzoek kwam naar voren dat gasten ook nog wel verbeterpunten ervaarden. Onder andere een wachtrij voor gasten waarmee de lege plekken in de karretjes worden opgevuld en waar je dus in kunt staan als je alleen een achtbaan in gaat. De wachttijd in een Single Riders rij is vaak aanzienlijk korter. Walibi Holland heeft hier vorige week gehoor aan gegeven en experimenteert nu met een Single Riders wachtrij voor Lost Gravity.

Lost Gravity
Lost Gravity is de allernieuwste achtbaan in Walibi Holland en gebouwd door achtbaanfabrikant Mack. Op 24 maart dit jaar kon je voor het eerst een rit maken in Lost Gravity. Na de succesvolle start blijkt deze langverwachte nieuwe attractie een publiekstrekker. De wachtrij is al een belevenis op zich. Doordat er bij deze achtbaan veel aandacht voor thematisering is, waan je even in een heel aparte wereld waar de zwaartekracht flink verstoord is.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Meld je aan om elke maand geweldige
inhoud in je inbox te ontvangen.

We spammen niet!
Lees ons privacybeleid voor meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *