Mediaproject WAD JIJ?!

Het mediaproject WAD JIJ?! van Stichting Promotie Waddenland staat op de nominatie om de publieksprijs te winnen van de verkiezing ‘Beste Mediaplan’ van het NAM Platform. Een verkiezing die tot doel heeft het imago van Noord-Groningen een stevige en positieve impuls te geven.

WAD JIJ?! Mensen van ‘ver’ verleiden om naar het Groninger Waddenkust gebied te komen; dat is waar het project WAD JIJ?! voor staat. Dit wordt gedaan middels een uitgekiend plan. Met het project WAD JIJ?! gaat Promotie Waddenland ‘de boer op’ met vier krachtige films waarin markante, (soms bekende) Groningers vertellen over hún Waddengebied. De films gaan ‘reizen’ via allerlei kanalen: via YouTube, als commercial voor Uitzending Gemist, via Twitter, Facebook, websites van ondernemers en bloggers en vloggers.  Maar ook óp en ín de speciale Multimediale Waddenland Foodtruck komt het Waddenkustgebied tot leven. De films worden geprojecteerd op de buitenkant van de truck. De truck rijdt de hele zomer door Nederland en staat op markten en festivals. Binnen kan geproefd worden van typische lekkernijen uit Waddenland, zoals oesters, kazen, aalbessensiroop, garnalen, mosterd, zee-eik en speltbrood en -bier. Ook is er informatie te verkrijgen over de regio. Met de ‘WADJIJ?! Cadeauboxen’ kan iedereen vervolgens zijn eigen unieke dag, weekend of week naar het Groninger Kustgebied samenstellen.

Mediaproject NAM Platform
De verkiezing ‘Beste Mediaproject’ is opgezet door de NAM om het imago van de negen aardbevingsgemeenten in de Provincie Groningen te verbeteren. Er zijn zestien projecten genomineerd. Deze zestien strijden om de titel, teneinde hún project uitvoer te kunnen geven.

Stem nu!
WAD JIJ?! staat momenteel op de vierde plaats. Dit is niet voldoende om dit ambitieuze project van de grond te trekken. Een project dat inwoners weer trots laat zijn op de eigen regio, maar ook anderen verleid om naar het Groninger Waddenkustgebied te komen. Stem op WAD JIJ?! Via www.waddenland.groningen.nl/stem-op-wad-jij. Hier is ook het uitgebreide projectplan te downloaden. Je kunt ook stemmen via de website van het NAM Platform via het tabblad Nieuws/Projecten.
Stemmen kan tot en met vrijdag 15 april, 16.00 uur.

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Meld je aan om elke maand geweldige
inhoud in je inbox te ontvangen.

We spammen niet!
Lees ons privacybeleid voor meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *