Meer dan 315 miljoen in verblijfsrecreatie

voorvoord-jan
Jan W. Olthof Uitgever

Meer dan 20% toename in deelname aan Investeringsmonitor 2016. Totaal 265 verblijfsrecreatiebedrijven hebben meegewerkt aan dit onderzoek ten opzichte van 218 bedrijven in 2015. Dat is een fantastisch resultaat. Allereerst hartelijk dank voor uw deelname aan de investeringsmonitor kampeerbedrijven en bungalowparken. Zeker nu wij kunnen vergelijken met vorig jaar is te constateren dat met name een toename in investeringsplannen is op het gebied van kapitaalintensieve bouw-gerelateerde projecten. Onder andere ontwerp en advies van gebouwen, bouw van een centrale ontvangstruimte en/of zwembad, chalet-bouw, bungalowbouw en infrastructuur. Gemiddeld over de hele linie van bedrijfsonderdelen nemen de investeringen toe en dat is een prettige vaststelling voor de branche.

Het technisch onderzoek uitgevoerd door Van Es Marktdata is meer dan valide, betrouwbaar en representatief voor de totale verblijfsrecreatie in Nederland. Door jaarlijks het investeringsonderzoek verblijfsrecreatie te kunnen presenteren krijgen alle marktpartijen een beter beeld op de ontwikkelingen en investeringsquote per type verblijfsrecreatie, productsegment en naar provincie. Zo krijgen wij gezamenlijk inzicht in de investeringsbehoefte- en wensen van de verblijfsrecreatie. Hoe houden de recreatieondernemers hun recreatieproduct/bedrijf actueel? In welke productcategorieën wordt jaarlijks geïnvesteerd en hoeveel? Met welke producten en diensten wil het recreatiebedrijf zich onderscheiden? Allemaal vragen waarop RekreaVakkrant middels dit investeringsonderzoek antwoord op geeft. Op pagina 12 en 13 een eerste presentatie. Uw prestatie, onze informatie!

Lezersaanbieding
De investeringsmonitor Marktdata/RekreaVakkrant 2016 is uit! Als lezer van RekreaVakkrant kunt u dit uitvoerige rapport bestellen tegen 50% korting. Normale prijs € 195,00 excl. btw. Lezersaanbieding € 97,50 excl. btw. Bestellen via www.marktdata.nl o.v.v. kortingscode RVK16. Deze aanbieding loopt tot 1 maart 2016

Actueel nieuws
Het aantal volgers op ons twitter account ‘twitter.com/rekreavakkrant’ stijgt verder. Inmiddels naderen wij de grens van 3.150 zakelijke volgers. Op naar de volgende mijlpaal 3.500 zakelijke volgers. Meldt u ook aan! De RekreaVakkrant-site en twitter geven u dan dagelijks de meest actuele informatie in de recreatiemarkt. Wie volgt?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Meld je aan om elke maand geweldige
inhoud in je inbox te ontvangen.

We spammen niet!
Lees ons privacybeleid voor meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *