Netwerkmogelijkheden

Tom Verbeek T. 0523 289 891 E. tomverbeek@evenementenhal.nl

Ik draai er niet omheen, presentatie is waar veel om draait. Wat niet opvalt, wordt niet gezien. Waar vroeger, functionele informatie, logica en zakelijkheid de boventoon voerden, gaat het nu om termen als:
* Storytelling, een verhaal vertellen waaraan je emotie en gevoel koppelt,
* Design, ontwerpen waarmee je zintuigen prikkelt,
* Meaning, betekenis geven en laten zien hoe en waarom je iets doet.

Hippe termen, waar onze partners en marketingafdeling mee gooien, maar die ik tegenwoordig bloedserieus neem! Voor mij betekent dit, inspirerende omgevingen die de aandacht vasthouden en een onuitwisbare indruk maken. Dit is in beursland maar ook in de recreatiesector een topic. Met de nieuwe invulling van de Recreatie Vakbeurs zorgen we ervoor dat we uw merk (dankzij de drie voorgenoemde termen) gegrift zitten in de hoofden van de ruim 7.200 bezoekers. Recreatie Vakbeurs 2017 is deze editie namelijk gebouwd op concepten en thema’s, waar we met grote zorg en aandacht invulling aan geven. Uiteraard bouwen we in 2017 voort op het succes van Happy Camping, het verzamelplein waar vorig jaar verschillende recreatie items in een sprookjesachtige setting werden gepresenteerd. In dezelfde geest maar binnen de specifieke sfeer van het thema maken we ook beleveniswerelden voor alles dat met ‘spelen en bewegen’ te maken heeft, wordt de toegankelijkheid van minder valide uitgelicht. Komt er een inspiratieplein voor zwemmen en zwembad, is er een mobiliteitsparcours voor elektrische voertuigen en zullen de recreatie techniek, ICT en automatisering naast de inrichting, decoratie en overnachtingsfaciliteiten op een belevingsvolle manier worden gepresenteerd op de beursvloer. Elke wereld geeft invulling aan voorgenoemde segmenten. Hoe? Door uw producten of diensten te plaatsen op het themaplein of -hal. Zo heeft u een plekje in het verhaal van uw branche, binnen een omgeving die de zintuigen prikkelt. En geeft u betekenis aan uw beurspresentatie omdat uw product gebruiksklaar gepresenteerd staat in een realistische setting. Een mooi verhaal zult u denken…en wat levert het op?
Veel aandacht van bezoekers en dus veel netwerkmogelijkheden en saleskansen. Bovendien drie beursdagen waar u met plezier en trots zult staan. Leuk om te vermelden is dat Recreatie Vakbeurs groter wordt dan voorheen. Al veel collega-ondernemers hebben zich ingeschreven en een plekje bemachtigd binnen een van de thema’s. Ik zal u de komende maanden op de hoogte houden van alle ins en outs in de voorbereiding van dit spectaculaire event.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Meld je aan om elke maand geweldige
inhoud in je inbox te ontvangen.

We spammen niet!
Lees ons privacybeleid voor meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *