Nieuwe beursformule Recreatie Vakbeurs Hardenberg

voorvoord-jan
Jan W. Olthof Uitgever

Beurscatalogus Happy Camping

Creatief, Actief, Beleving, Sfeer, Hip, Themapleinen, Noviteiten, dat zijn de kernwoorden van de nieuwe Recreatie Vakbeurs in Hardenberg. In de adviescommissie hebben wij vooral aangedrongen op meer beleving en thematisering voor de verschillende recreatiedoelgroepen. Dit wordt nu vormgegeven onder de noemer Happy Camping. Of het nu een bungalowpark, kleine groene camping of recreatiepark betreft, alle recreatieondernemers staan voor de vraag hoe en met welke middelen hun gasten het beste te bedienen binnen de eigen bedrijfsformule. Het gaat om inspiratie en beleving en de vertaalslag van het individuele productaanbod naar recreatieconcepten. Het onderscheidend vermogen voor de recreatieondernemer is belangrijk maar het concept moet dan wel kloppen in de beleving van de gast. Recreatieondernemer en leveranciers samen op weg naar de gunst van de consument, daar ligt het gezamenlijke belang. In het beursconcept, van Happy Camping tot themaplein, alles moet aansluiten bij de verwachting van de recreatieondernemer, bij u als bezoeker dus! Kom van 8 t/m 9 november a.s. naar de Recreatie Vakbeurs, de vakbeurs voor de verblijfsrecreatie waar u 7.500 professionals ontmoet die graag geïnspireerd worden in het creëren van de ultieme gastbeleving. RekreaVakkrant zal bij de volgende editie een handzame beurscatalogus A5 bijsluiten zodat u zich maximaal kunt voorbereiden op deze beurs. Op pagina 8 en 9 leest u er alles over.

Gratis consumentenbereik

RekreaVakkrant helpt u met de juiste informatie al 20 jaar! Verzeker u van blijvende toezending van RekreaVakkrant, het marketingvakblad voor u als recreatieondernemer. Samen met de nieuwe RvK-site en RvK-twitter (groeit naar 3.500 volgers/leden) blijft u actueel en dagelijks op de hoogte van al het branche- en bedrijfsnieuws. U heeft dan recht op gratis deelname in komnunaar.nl

 

Exclusief voor abonnees

RekreaVakkrant:

  • Tweewekelijkse nieuwsbrief met markt- en bezettingscijfers van de verblijfsrecreatie! Aanmelden nieuwsbrief kan via de site www.rvk.nl.
  • Gratis vermelding 1 bedrijfsfoto of bedrijfslogo op de omgevingssite www.komnunaar.nl. Eigenaren/beheerders van dag- en verblijfsrecreatiebedrijven kunnen zich eenvoudig aanmelden op deze site www.komnunaar.nl
  • Abonnees op RekreaVakkrant mogen dit jaar gratis gebruikmaken van de consumententitel www.komnunaar.nl/ …..(vul hier uw bedrijfsnaam in).

Zorg dat u erbij staat op komnunaar.nl, zowel in woord als beeld kunt u uw recreatiebedrijf profileren. Wij hebben gekozen voor een brede digitale benadering op zowel pc, i-pad als i-phone. Overal bereikbaar en zowel op verblijfsrecreatie- als dagrecreatie niveau zijn alle bedrijven samengebracht.

Actueel nieuws
Het aantal volgers op ons twitter account ‘twitter.com/rekreavakkrant’ stijgt verder. Inmiddels naderen wij de grens van 3.400 zakelijke volgers. Op naar de volgende mijlpaal 3.500 zakelijke volgers. Meldt u ook aan! De RekreaVakkrant-site en twitter geven u dan dagelijks de meest actuele informatie in de recreatiemarkt. Wie volgt?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Meld je aan om elke maand geweldige
inhoud in je inbox te ontvangen.

We spammen niet!
Lees ons privacybeleid voor meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *