Onrustig Europa zorgt voor verschuiving

voorvoord-jan
Jan W. Olthof Uitgever

Steeds meer Nederlanders kiezen voor eigen land

Twee derde van de Nederlandse bevolking gaat op zomervakantie dit jaar. Dat zijn ruim 10,7 miljoen Nederlanders. Ongeveer7,6 miljoen Nederlanders willen deze zomer naar het buitenland gaan. Dat is vergelijkbaar aantal dan in 2015. Spanje, Italië en Portugal zijn hierbij sterke groeiers ten koste van Turkije en Griekenland. De groei zit echt in eigen land. 2,6 miljoen Nederlanders kiezen voor een bestemming in eigen land en dat is 5% meer dan vorig jaar. In de lange zomervakantie in eigen land zijn vooral de bungalow en de camping de meest populaire accommodaties. De verwachting is dat er door circa 1,1 miljoen mensen een vakantie doorbrengen in een bungalow en 900.000 op een camping. Dat zijn mooie cijfers van het NBTC-NIPO en de vooruitzichten in een overwegend positieve consumentenmarkt zijn goed. Daarnaast kennen wij een uitgebreide sportzomer met tennis, EK-voetbal en de Olympisch spelen in Rio. Iedereen komt aan zijn trekken. Dus recreatieondernemer; zorg dat u gevonden wordt en wij helpen u daar graag bij!

 

Gratis komnunaar.nl in jubileumjaar

Nog even een reminder! Gratis Komnunaar.nl bij uw abonnement op Rekreavakkrant. Profiteer er deze zomer van, want Komnunaar.nl en RekreaVakkrant zijn samen. Het inmiddels 20 jaar actieve lijfblad van en voor de recreatiemarkt is klaar voor het digitaal uitrollen van komnunaar.nl voor de consumentenmarkt. Dit jaar daarom gratis deelname voor alle recreatiebedrijven. Zorg dat u erbij staat op komnunaar.nl zowel in woord als beeld kunt u uw recreatiebedrijf profileren. Wij hebben gekozen voor een brede digitale benadering op zowel pc, iPad als iPhone. Overal bereikbaar en zowel op verblijfsrecreatie- als dagrecreatie niveau zijn alle bedrijven samengebracht. Op deze pagina leest u daar alles over.

Actueel nieuws
Het aantal volgers op ons twitter account ‘twitter.com/rekreavakkrant’ stijgt verder. Inmiddels naderen wij de grens van 3.300 zakelijke volgers. Op naar de volgende mijlpaal 3.500 zakelijke volgers. Meldt u ook aan! De RekreaVakkrant-site en twitter geven u dan dagelijks de meest actuele informatie in de recreatiemarkt. Wie volgt? Veel leesplezier met deze editie van RekreaVakkrant en op naar een fantastisch zomerseizoen!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Meld je aan om elke maand geweldige
inhoud in je inbox te ontvangen.

We spammen niet!
Lees ons privacybeleid voor meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *