Preston Palace genomineerd voor Award ‘Familiehotel van het Jaar’

De genomineerden voor de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2017 zijn bekend. Uit ruim negentig inschrijvingen zijn in elke categorie door de vakjury drie nominaties toegekend. Preston Palace is samen met twee andere hotels genomineerd in de categorie ‘Familiehotels’. U bepaalt wie er gaat winnen door vóór 5 januari 2017 te stemmen op Preston Palace middels de Kids Enquête op de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards‐website. Op woensdag 11 januari 2016 worden de prestigieuze awards uitgereikt door het populaire kidsidool Tim Douwsma.

Vakjury
De vakjury beoordeelde de wijze waarop Preston Palace op de wensen van kinderen tot en met 16 jaar en hun familie. Daarbij werd onder andere gelet op het totale reisaanbod, de persoonlijke aandacht voor de vakantiewensen van de doelgroep, de mate waarin het verblijf is gethematiseerd, de aanwezigheid van een vakantiemascotte en het (Nederlandstalige) animatie‐ en activiteitenprogramma dat ontwikkeld is voor zowel de kids als voor het hele gezin. Ook is gekeken naar de recensies van het reisaanbod, en de mate waarin duurzaamheid een rol speelt binnen de organisatie in en het aanbod. De vakjury van de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2017 bestaat uit Frank Oostdam (directeur ANVR), Jan Lokhoff (uitgever Lokhoff.nl) en Charlotte Lubbers (uitgever Kids Vakantiegids).
“Wij zijn zeer verheugd met de nominatie. Het is een prachtige waardering. In 2015 en 2016 ging Preston Palace er al met deze mooie publieksprijs vandoor. Wanneer we ook dit jaar deze prestigeuze Award in de wacht slepen, zou Preston Palace voor het derde jaar op rij de titel ‘Familiehotel van het Jaar’ mogen dragen. Dat is een unieke prestatie in de hotelwereld. U kunt ons helpen dit te bereiken door hier uw stem uit te brengen op Preston Palace.”

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Meld je aan om elke maand geweldige
inhoud in je inbox te ontvangen.

We spammen niet!
Lees ons privacybeleid voor meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *