Recreatie Vakbeurs groeit en klopt internationaal aan de deur

De nieuwe plannen voor Recreatie Vakbeurs zijn bekend. De vakbeurs is uit haar regionale jasje gegroeid en wordt dit jaar landelijk gepositioneerd. Ook mikt de organisatie op meer exposanten en bezoekers uit de buurlanden België en Duitsland. Daarnaast beoogt de organisatie om meer blikvangers – zoals ‘Happy Camping’ in 2016 – te creëren op de beursvloer. “Bezoekers gaven vooral aan dat 2016 een mooie stap was naar meer beleving, maar dat ze graag zien dat Evenementenhal de volgende stappen zet op het gebied van inspiratie en beleving”, zegt Tom Verbeek namens de organisatie. “Wij spelen hier op in, omdat het onze taak is om te luisteren naar de markt en hen te voorzien in hun behoefte. Dat doen wij met meerdere themapleinen zoals Happy Camping 2.0 en het nieuwe ‘Happy Beach’, een wonderland waar onder andere de waterrecreatie, speeltoestellen en de horeca prachtige presentatiemogelijkheden krijgen.”

Themahallen op Recreatie Vakbeurs
Naast de concepten Happy Camping 2.0 en Happy Beach, beoogt de organisatie een complete hal in te richten als zwembadhal. Verder is op de beursvloer weer een mobiliteitsparcours, komt er een hal voor overnachtingsfaciliteiten en krijgen ICT, dienstverlening, inrichting en decoratie gezamenlijk een eigen hal. Verbeek: “De plannen zijn onlangs gepresenteerd aan de branche en de reacties waren zeer positief. Ook werd aan de aanwezige ondernemers gevraagd om mee te denken, want een goede vakbeurs is immers een afspiegeling van de wensen en behoeften van de branche.”

Uit regionaal jasje gegroeid
Recreatie Vakbeurs is de laatste jaren uit haar regionale jasje gegroeid. Naast duizenden bezoekers uit de noordelijke provincies komen ook steeds meer specialisten uit andere windstreken van het land naar de recreatiebeurs in Evenementenhal Hardenberg. De organisatie mikt nu ook op meer exposanten en bezoekers uit de buurlanden België en Duitsland. “Een terechte ambitie, gezien deze vakbeurs al jaren eenzaam aan de top staat als het gaat om vakevents binnen de recreatiebranche”, zegt Verbeek.

Recreatie Vakbeurs 2017
De nieuwe impulsen voor Recreatie Vakbeurs moeten gaan zorgen voor meer bezoekers en exposanten. “Alleen al naar aanleiding van de presentatie van de nieuwe plannen zijn er tientallen inschrijvingen bij gekomen. Ook mag ik met trots melden dat we in vergelijking tot dit tijdstip vorig jaar, een verdubbeling hebben van het aantal exposanten. De recreatiebranche wil er massaal bij zijn”, aldus Verbeek. Recreatie Vakbeurs vindt op 28, 29 en 30 november 2017 plaats in Evenementenhal Hardenberg. Klik hier voor meer informatie.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Meld je aan om elke maand geweldige
inhoud in je inbox te ontvangen.

We spammen niet!
Lees ons privacybeleid voor meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *