Recreatie Vakbeurs Hardenberg

Recreatie Vakbeurs Hardenberg vindt in 2016 plaats op 8, 9 en 10 november en vindt deels gelijktijdig plaats met de horecavakbeurs Beleef – Food, Drinks & More. Recreatie Vakbeurs Hardenberg richt zich op de totale recreatiebranche met een specialisatie in verblijfsrecreatie.

Campingplaza en Noviteitenpodium
De vakbeurs beschikt over een breed exposantenaanbod. Van inrichting, sanitair en kleding tot IT, dienstverlening en spelen/entertainment. Alle exposanten krijgen de mogelijkheid om hun nieuwste producten op het gebied van (verblijfs)recreatie te presenteren en te demonstreren. Exposanten kunnen hun systemen en producten aan bezoekers presenteren op de themapleinen, zoals de Campingplaza en op het Noviteitenpodium. Recreatie Vakbeurs Hardenberg heeft een partnership met Pleisureworld. Zij verzorgt diverse inloopsessies, waaronder ‘Hoe bereik je de klant’ en ‘De opmars van de camper’. Daarnaast zal Pleisureworld diverse Awards uitreiken. Het volledige up-to-date programma is te zien op de site. Dit jaar vindt de beurs op dinsdag en woensdag gelijktijdig plaats met de horecavakbeurs Beleef – Food, Drinks & More.  F&B managers van recreatiebedrijven en –parken krijgen de mogelijkheid om deze horecavakbeurs te bezoeken. De vakbeurzen zijn echter gescheiden en is er geen doorloop mogelijk. Daarnaast hebben beide beurzen hun eigen toegangsbeleid, zodat de kwaliteit van de bezoeker gehandhaafd blijft.

Aanmelden als exposant
Jaarlijks weten zo’n 7.500 bezoekers uit de noordelijke provincies de weg naar de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg te vinden. Zelfs een klein aantal bezoekers kwam uit Duitsland, België en Luxemburg. Dit maakt Recreatie Vakbeurs Hardenberg tot de recreatiebeurs van Noordoost-Nederland. Belangstellenden kunnen eenvoudig online hun stand boeken via www.evenementenhal.nl/recreatie.

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Meld je aan om elke maand geweldige
inhoud in je inbox te ontvangen.

We spammen niet!
Lees ons privacybeleid voor meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *