Restyling

voorvoord-jan
Jan W. Olthof Uitgever

RekreaVakkrant zal in 2015 volledig in een nieuw jasje worden gegoten. Actueler, creatiever en kleurrijker. Tien edities gericht op nog meer gemak en leesplezier. Waarbij de schrijfstijl van RekreaVakkrant dezelfde blijft. Daarnaast zal onze site rvk.nl nog meer aansluiten bij uw digitale wensen. Terwijl u dit leest loopt het RekreaVakkrant bedrijfs-investeringsonderzoek nog tot 28 december a.s. uitgevoerd door het onafhankelijke onderzoekbureau Van Es Marketing Services. Graag nodigen wij alle ondernemers in de verblijfsrecreatie uit om deel te nemen aan dit jaarlijks terugkerend onderzoek. Op www.rvk.nl activeert u met een druk op de knop de enquête. Betrouwbaarheid en vertrouwelijkheid staan hierbij voorop. Het resultaat is een optelsom van alle ingevulde vragenlijsten waarbij anonimiteit wordt gewaarborgd. Zo krijgen wij gezamenlijk inzicht in de investeringsbehoefte- en wensen van de verblijfsrecreatie. Alle deelnemers aan het onderzoek ontvangen het uitgebreide rapport. Uw prestatie, onze informatie!

komnunaar.nl 2015
Komnunaar.nl wordt steeds meer gevonden. De site komnunaar.nl is een uniek consumentenplatform waar verblijfs- en dagrecreatie samenkomen. Het biedt de consument de mogelijkheid om omgeving gestuurd te kiezen voor verblijf- en dagrecreatie. Zoeken op provincie, gemeente, gebied of plaats. Maar ook op soort bedrijf, bedrijfsketen, en type recreatiebedrijf. Een compleet aanbod van wat recreatie Nederland te bieden heeft. Het geeft elke recreatieondernemer de mogelijkheid zijn recreatieomgeving aantrekkelijker maken door de consument maximaal te informeren over verblijf, dag attracties, dagtochten, wandelen, fietsen, zwemmen, zeilen, kortom maximaal ontspannen beleven en recreëren! Daarnaast kan elke gemeente- en provincie maximaal ondersteuning bieden door gebiedsgewijs te promoten op basis van gericht gemeten consumentengedrag. Stap nu in op komnunaar.nl een digitale service van RekreaVakkrant. Nieuwsgierig? Meld u aan via deze site en maak u bekend op dit platform.

Actueel nieuws
Het aantal volgers op ons twitter account ‘twitter.com/rekreavakkrant’ stijgt verder. Inmiddels hebben wij de grens van 2.650 zakelijke volgers overschreden. Wie volgt? Op naar de volgende mijlpaal 3.000 zakelijke volgers. Meldt u ook aan! De RekreaVakkrant-site en twitter geven u dan dagelijks de meest actuele informatie in de recreatiemarkt. Veel leesplezier met deze editie van RekreaVakkrant, vooral fijne feestdagen en in alle opzichten een gezond 2015.  De volgende uitgave van RekreaVakkrant verschijnt 23 januari a.s.  

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Meld je aan om elke maand geweldige
inhoud in je inbox te ontvangen.

We spammen niet!
Lees ons privacybeleid voor meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *