Start zomercampagne Toerisme Flevoland

Toerisme Flevoland is in samenwerking met 10 toeristische partners een online zomercampagne gestart met als doel meer extra dagbezoek naar Flevoland te genereren. Uitnodigende promotiefilmpjes laten potentiële bezoekers zien wat Flevoland deze zomer te bieden heeft.  

Waarom een zomercampagne?
Toeristisch Flevoland gaat een drukke zomer tegemoet. Uit een rondgang van Toerisme Flevoland bij toeristische overnachtingslocaties blijkt dat er een goede bezetting is met vooral Nederlandse- en Duitse gasten. Maar er is zeker nog ruimte voor extra dagbezoekers naar Flevoland. 

Insteek
De campagne richt zich op bezoekers die verblijven op overnachtingslocaties buiten Flevoland en inwoners buiten Flevoland die niet op vakantie gaan. Zij worden door de promotiefilmpjes enthousiast gemaakt Flevoland te bezoeken. De filmpjes gericht op de thema’s natuur/water en attracties, worden gedurende de hele zomervakantie verspreid via Facebook, Youtube en Programattic video ads (bv. uitzendinggemist.nl).

Partners
In de campagne werkt Toerisme Flevoland samen met de volgende aanbieders van dag-uitjes verspreid over Flevoland: Walibi Holland, Erfgoedpark Batavialand, De Orchideeën Hoeve, Luchtvaart-Themapark Aviodrome, Fun Forest Almere, Netl de Wildste Tuin, De Randmeren Zeilschool & Bootverhuur, Flevonice sports & funpark, Eemhof Watersport & Beachclub en Staatsbosbeheer Flevoland.

Meer info
Kijk voor meer informatie en de promotiefilmpjes op 
toerismeflevoland.nl/zomercampagne

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Meld je aan om elke maand geweldige
inhoud in je inbox te ontvangen.

We spammen niet!
Lees ons privacybeleid voor meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *