Vacansoleil zoekt talentvolle blogger

Vacansoleil Camping Holidays is op zoek naar een nieuwe blogger met een enthousiaste pen én liefde voor kamperen. Deze blogger mag dit jaar twee keer een volledige week inspiratie opdoen op een Vacansoleil-camping. Geïnteresseerden kunnen zich nú kandidaat stellen.

Nieuwe blogger gaat twee keer op vakantie
De campingspecialist is op zoek naar een enthousiaste blogger die zijn/haar kampeerervaringen op het Vacansoleil-blog wil delen. Schrijfervaring is geen must, affiniteit met het campingleven wél. De nieuwe blogger bezoekt in 2016 (samen met gezin of partner) twee Vacansoleil-campings, één week in het hoogseizoen en één week in het laagseizoen. De tegenprestatie: minimaal vijf blogs die gepubliceerd worden op het Vacansoleil-blog.

Vacansoleil kiest winnaar
Geïnteresseerden kunnen nú meedoen door zich aan te melden. Na een bevestiging van Vacansoleil zullen ze gevraagd worden een blog (400-500 woorden plus foto’s) over hun laatste vakantie-avontuur te schrijven. Deelnemen kan tot 14 maart. Uit alle inzendingen kiest Vacansoleil één winnaar die als gastblogger aan de slag kan. Aan het eind van dit jaar wordt de samenwerking geëvalueerd. De zoektocht naar de nieuwe blogger wordt via een uitgebreide campagne via social media, website en nieuwsbrieven ondersteund.

Het Vacansoleil Blog
Het Vacansoleil-blog is een interactief vakantieblog met tips, foto’s, inspiratie en belevenissen van diverse bloggers, speciaal voor iedereen die gek is op kamperen. Zo’n 275.000 nieuwsbriefabonnees worden wekelijks op de hoogte gebracht van nieuwe blogs. Het bloggersteam van Vacansoleil bestaat uit eigen medewerkers én gastbloggers zoals de BN’ers Yvonne Coldeweijer en Marit van Bohemen.

Klik hier voor informatie.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Meld je aan om elke maand geweldige
inhoud in je inbox te ontvangen.

We spammen niet!
Lees ons privacybeleid voor meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *