Vakantiebeleving

voorvoord-jan
Jan W. Olthof Uitgever

Met Pinksteren in aantocht willen vele consumenten er even op uit om het echte buitenleven weer te ruiken en te voelen en de vakantie uitrusting uit te testen. In juni, juli, augustus en september moet het buiten gebeuren. Het consumentenvertrouwen is fors toegenomen en het voorjaar heeft alles in zich om de ultieme vakantiebeleving vorm te geven. Het vakantieplaatje moet kloppen en als recreatieondernemer heeft u er alles aan gedaan om het uw gasten naar de zin te maken. Het park ligt er goed bij, de voorzieningen zijn op orde en het personeel is geïnstrueerd om de gast maximaal te bedienen. Nu is het zaak dat interne beeld goed naar buiten te brengen. De kracht van de beleving in woord en beeld. Geef de consument alle informatie over uw bedrijf, omgeving en activiteiten op of het park of kampeerterrein maar ook in de directe omgeving. Zo helpt u uw gasten om het ultieme vakantiegevoel ook waar te maken.

Marketing
Met komnunaar.nl  geven wij u een extra marketingtool om de consument maximaal te informeren. Alle dag- en verblijfsrecreatieondernemers ontvangen bij deze editie van RekreaVakkrant een zeer aantrekkelijk aanbod om voor een proefperiode van een jaar deel te nemen aan komnunaar.nl. Op pagina 13 leest u hier alles over. Snel, eenvoudig en compleet. 

komnunaar.nl
Maak van elke bezoeker een boeker! Link uw bedrijf nu aan op komnunaar.nl.

‘Kom nu naar’ geeft de consument de mogelijkheid om de omgeving op provincie, gemeente, gebied of plaatselijk niveau met verblijfs- en dagrecreatie in kaart te brengen. Wat heeft uw omgeving te bieden? Naast overnachten ook voldoende dagrecreatie en evenementen die juist uw omgeving zo aantrekkelijk maken voor de potentiele boeker, uw gast. Maak uw bedrijf voor de digitale bezoeker ook aantrekkelijk. Internetmarketing vertaald in omgevingsmarketing maakt het kiezen nog makkelijker. Wachtwoord vergeten geen probleem. Even een mailtje naar info@rvk.nl en u kunt snel aan de slag met deze nieuwe omgevingssite. Elk recreatiebedrijf heeft dan recht op een gratis bedrijfsbeeld. Dus profileer uw bedrijf nu want wij wijzen uw gast graag de weg.

Het aantal volgers op ons twitter account ‘twitter.com/rekreavakkrant’ stijgt verder. Inmiddels hebben wij de grens van 2.300 zakelijke volgers overschreden. Wie volgt? Op naar de volgende mijlpaal 2.500 volgers. Meldt u ook aan! De RekreaVakkrant-site en twitter geven u dan dagelijks de meest actuele informatie in de recreatiemarkt.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Meld je aan om elke maand geweldige
inhoud in je inbox te ontvangen.

We spammen niet!
Lees ons privacybeleid voor meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *