Veluwe Vakantieparken organiseert Knipdag

 Veluwe Vakantieparken organiseert Knipdag in samenwerking met Stichting Haarwensen

Komende zomer komt Stichting Haarwensen naar Camping de Pampel voor een Knipdag. Iedereen die zijn of haar lange haren wil doneren, wordt geknipt door een professioneel kappersteam en steunt daarmee gelijk het goede doel.Tijdens de Knipdag zijn er niet alleen kappers aanwezig maar ook voor de hele familie zijn er volop activiteiten, waaronder schminken, workshops, animatie, een band en muziek. Bezoekers genieten van een lekker dagje uit en steunen daarmee gelijk het goede doel. De Knipdag van Stichting Haarwensen vindt plaats op zondag 31 juli.

Goed voor jezelf maar ook voor een ander!
Waar: Camping de Pampel – Hoenderloo
Wanneer: Zondag 31 juli van 10.00 – 17.00 uur

Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie en aanmelden terecht op www.pampel.nl/haarwensen of contact opnemen met Dirk Groeneveld van stichting Haarwensen via d.a.groeneveld@kpnmail.nl

Over Stichting Haarwensen 

Stichting Haarwensen is er voor kinderen tot en met 18 jaar, die door medische behandelingen of een andere vorm van alopecia (kaalhoofdigheid) in aanmerking komen voor een haarwerk of pruik. Deze kinderen zouden er alles voor over hebben om weer met een volle haardos door het leven te kunnen. Maar goede haarwerken en pruiken zijn vaak onbetaalbaar en er wordt slechts een klein gedeelte door de verzekering vergoed.Wij willen deze kinderen de keuze bieden uit een grote collectie pruiken van hoge kwaliteit, zonder dat daaraan voor hen kosten verbonden zijn. De pruiken worden gemaakt van echt haar. Dit haar wordt door volwassenen en kinderen aan de Stichting geschonken. Door te werken met onbehandeld haar kunnen wij de mooiste pruiken aan de kinderen schenken.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Meld je aan om elke maand geweldige
inhoud in je inbox te ontvangen.

We spammen niet!
Lees ons privacybeleid voor meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *