Vendor Washrooms

Van 13 juni tot en met 18 juni besteedt Vendor Washrooms  extra aandacht aan de collecteweek van de Maag Lever Darm Stichting. Toiletbezoekers van de Pier in Scheveningen en Markthal in Rotterdam worden via posters op de voorzijde van de handdoekautomaten op de collecteweek geattendeerd.

Aandacht voor donatie
Iedere dag horen ruim 60 mensen dat ze een kanker in het spijsverteringskanaal hebben. 80.000 mensen leven iedere dag met een chronische darmontsteking. Tijdens de collecteweek vragen Vendor Washrooms en de Maag Lever Darm Stichting hier aandacht voor. Via de posters aan de voorzijde van de handdoekautomaten worden toiletbezoekers gevraagd eenmalig €3 te doneren aan de Maag Lever Darm Stichting door de tekst BUIK te sms’en naar 4333. De donaties komen ten goede van onderzoek waardoor mensen met maag-, lever-, en darmproblemen een betere toekomst hebben en levens gered kunnen worden.

Partnership
De steun aan de Maag Lever Darm Stichting sluit naadloos aan bij Vendor’s MVO beleid waarin er een harmonieuze balans is tussen People, Planet en Profit. Vendor biedt bijvoorbeeld het Goede Doelen Toiletpapier. Per verkochte doos gaat een financiële bijdrage van de klant, verdubbeld door Vendor, naar het goede doel. Klanten ontvangen de horizontale toiletrolautomaat gratis in bruikleen inclusief poster waarin de steun aan het goede doel centraal staat.

Klik hier voor informatie.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Meld je aan om elke maand geweldige
inhoud in je inbox te ontvangen.

We spammen niet!
Lees ons privacybeleid voor meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *