Vierdubbel feest op De Berenkuil

Camping Landgoed De Berenkuil bestaat dit jaar 65 jaar en dit wordt gevierd in het weekend van 1 en 2 juli. Normaal zou dit al genoeg reden zijn voor een groots feest, dit 65 jarige jubileum heeft echter een zeer bijzondere lading voor de kindercamping uit Grolloo.

5 sterren
De Berenkuil sloot 2016 af met het geweldige nieuws dat de camping zich vanaf 2017 een ANWB Topcamping met 5 sterren mag noemen. Een blijk van erkenning voor de Berenkuil-filosofie waarbij avontuurlijk natuurlijk kampeerplezier hoog in het vaandel staat.

Opening binnenspeeltuin
Tijdens het jubileumweekend vindt, op 1 juli om 12:00 uur,  tevens de officiële opening van de nieuwe binnenspeeltuin plaats. Deze op maat gemaakte binnenspeeltuin biedt een unieke speelbeleving waarin kinderen zich wanen in een jungle vol boomhutten, touwbruggen, grotten en waar tot tien meter hoog geklommen kan worden. 
Deze binnenspeeltuin zal buiten het hoogseizoen om ook toegankelijk zijn voor kinderen die als daggast De Berenkuil bezoeken.

Bedrijfsovername
En verder viert De Berenkuil tijdens dit jubileumweekend dat haar unieke karakter ook voor de toekomst gewaarborgd blijft. Sanne Veenstra, de zoon van de huidige eigenaren Niekus Veenstra en Tienke Zingstra, gaat samen met zijn vrouw Hiske het bedrijf overnemen. 
Dit maakt het een vierdubbel feest. Tijdens het jubileumweekend kunnen de bezoekers genieten van straattheater, live muziek en verschillende voorstellingen, waaronder kindercircus Bombari uit Assen. Uiteraard is er ook Berenpret in het openluchttheater van De Berenkuil. Klik hier voor informatie.

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Meld je aan om elke maand geweldige
inhoud in je inbox te ontvangen.

We spammen niet!
Lees ons privacybeleid voor meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *