De Waarbeek krijgt nieuwe directeur

William van Trier (34) benoemd als Directeur Finance en Operations bij de Waarbeek in Hengelo.

Per 1 april is William van Trier benoemd als Directeur Finance & Operations bij Familiepretpark de Waarbeek in Hengelo. Van Trier heeft een Bedrijfseconomische achtergrond en heeft reeds veel ervaring opgedaan in zowel de publieke als private sector in diverse financieel en businesscontrol gerelateerde functies.
Samen met Arijan van Bavel zal hij de scepter gaan zwaaien bij de Waarbeek. Van Trier is al enige jaren bekend met de Waarbeek waar er regelmatig als Adviseur Financiën een beroep op hem werd gedaan. Van Trier kijkt uit naar de samenwerking met van Bavel. ‘’Na een aantal constructief goed verlopen gesprekken ben ik er van overtuigd dat we de doelstellingen die we voor ogen hebben de komende jaren gaan behalen. Arijan blijft betrokken bij het bedrijf dus bezoekers zullen weinig van deze overgang merken. De Waarbeek blijft het leukste en betaalbaarste dagje uit van Oost Nederland. Ik heb enorm veel zin om te beginnen bij dit nostalgische pretpark, dat toch wel een begrip in de regio genoemd kan worden. Daarnaast ben ik onder de indruk van de wijze waarop de Waarbeek sociaal ondernemen invult, dat maakt het extra speciaal voor mij.’’ Naast de activiteiten voor de Waarbeek, zal van Trier ook betrokken zijn bij het theaterproductiehuis “Theater van de Klucht”, dat komend theaterseizoen een theaterversie van “In De Vlaamsche Pot” zal brengen.
Joris Bengevoord neemt afscheid omdat hij op 21 april geïnstalleerd wordt als burgemeester van Winterswijk, hij wil belangenverstrengeling voorkomen.
Klik hier voor meer informatie.

 

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Meld je aan om elke maand geweldige
inhoud in je inbox te ontvangen.

We spammen niet!
Lees ons privacybeleid voor meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *