Welcome 2016

Evenementenhal Gorinchem staat op 14, 15 en 16 november 2016 in het teken van de tweede editie van Welcome. De vakbeurs verbindt recreatie, verblijfsaccommodatie, horeca en de zakelijke sector met elkaar door gastbeleving centraal te stellen. Zo’n 7.000 ondernemers komen op de beursvloer bijeen om te inspireren, te netwerken en zaken te doen. Welcome 2016 richt zich op de segmenten recreatie, verblijfsaccommodatie, horeca en de zakelijke sector omdat zij allemaal de gemeenschappelijk deler hebben dat het om gastbeleving draait. Om een zo sterk mogelijke beurs neer te zetten, wordt Welcome gedragen en mede georganiseerd door exposanten, bezoekers en mediabedrijven die weten waar de behoeften en wensen van uit de markt liggen.

Partnership met Pleisureworld
Welcome heeft een partnership met Pleisureworld die onder andere invulling geeft aan het kennisprogramma. Pleisureworld vertaalt trends en ontwikkelingen in recreatie en vrije tijd naar concrete inzichten en marktkansen en helpt ondernemers om deze door te vertalen naar visies, strategieën en innovatieconcepten.

Ontbijt en netwerkdiner en –borrel
De eerste beursdag worden de exposanten om 8.30 uur uitgenodigd voor een ontbijt en een welkomstwoord alvorens de beurs officieel wordt geopend. Op de tweede beursdag wordt om 18.00 uur een netwerkdiner en –borrel georganiseerd voor de exposanten en genodigde gasten.

Zwembadplaza
Gastbeleving staat tijdens Welcome centraal. Dit komt terug in de aankleding van de beurs en de themapleinen, zoals het Zwembadplaza met live zwembad. Ook valt er heel wat te beleven in het beursprogramma met demonstraties, masterclasses en proeverijen.

Gewijzigde openingstijden
Evenementenhal heeft ervoor gekozen om de openingstijden van Welcome 2016 te wijzigen naar 10.00 tot 18.00 uur, omdat het bezoekersaantal gedurende deze openingstijden het meest effectief blijkt te zijn. Meer beursinformatie en/of aanmelden als exposant: www.evenementenhal.nl/welcome.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Meld je aan om elke maand geweldige
inhoud in je inbox te ontvangen.

We spammen niet!
Lees ons privacybeleid voor meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *