Wereldfamiliedag in Slagharen

Met de slagzinwedstrijd ‘Familie is…’ stelde Slagharen en SOS Kinderdorpen het Nederlandse publiek de vraag wat Familie voor hen betekent. De winnaars van de wedstrijd komen op Wereldfamiliedag, zondag 15 mei a.s., samen met algemeen directeur van SOS Kinderdorpen Margot Ende, commercieel directeur van Attractie- & Vakantiepark Slagharen Niels Dijkstra, oud- SOS kinderen en finalist van het Junior Songfestival Guusje bijeen om op een groot krijtbord te schrijven wat familie voor hen betekent. Op die manier vragen we aandacht voor het belang van familie voor kinderen waar ook ter wereld. Omdat het een feestelijke dag is zal Guusje haar lied Talk About Love ten gehore brengen.

Wereldfamiliedag in Slagharen
Meer dan twintig jaar geleden riepen de Verenigde Naties 15 mei uit tot “the International Day of Families”, oftewel WereldFamiliedag. Een dag die SOS Kinderdorpen jaarlijks aangrijpt om de onmiskenbare waarde van familieliefde te onderstrepen. In Nederland zijn gelukkig al veel liefdevolle families, zoals de winnende families van de slagzinwedstrijd. Met deze wedstrijd wil SOS Kinderdorpen aandacht vragen voor de 153 miljoen kinderen wereldwijd die nog geen liefdevolle familie hebben. Want SOS Kinderdorpen gelooft dat familie dé basis is voor een kind, de basis voor een veilige, gezonde en gelukkige toekomst later. Niet alleen voor het kind zelf, maar ook voor haar familie en de gemeenschap om haar heen. Want wat een kind leert, geeft het door.

Attractie- & Vakantiepark Slagharen en SOS Kinderdorpen
Vanaf 2016 slaan Attractie- & Vakantiepark Slagharen en SOS Kinderdorpen de handen ineen. Slagharen gaat het werk van SOS Kinderdorpen met verschillende acties ondersteunen. Zo last het attractiepark deze zomer de SOS weken in en doen ze bij elke verblijfsboeking in een nieuwe Cowboy Cottage via Slagharen.com een afdracht.
Klik hier voor meer informatie.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Meld je aan om elke maand geweldige
inhoud in je inbox te ontvangen.

We spammen niet!
Lees ons privacybeleid voor meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *