10 nieuwe ANWB Gastvrij punten in Flevoland

Stimuleringsregeling Provincie Flevoland

Flevoland heeft er 10 nieuwe ANWB Gastvrij punten bij, mede gerealiseerd door een stimuleringsregeling van de Provincie Flevoland. Johannes Huisma, general manager Van der Valk Hotel Emmeloord, ontving woensdag 29 november uit handen van de Flevolandse gedeputeerde Michiel Rijsberman het eerste ANWB Gastvrij punt certificaat. Provincie Flevoland faciliteert en stimuleert de sector ‘vrijetijd’ op diverse manieren om meer bezoekers te trekken, meer bekendheid te genereren én bezoekers een kwalitatief beter product te bieden. Het afgeven van een stimuleringsregeling voor nieuwe ANWB Gastvrij punten is daar een voorbeeld van. Bedrijven die ANWB Gastvrij punt zijn, bieden allerlei faciliteiten om het fietsers naar de zin te maken. Zoals bijvoorbeeld het beschikbaar stellen van een bandenplakset, een fietspomp, gratis toiletbezoek of het bieden van een schuilplek als het regent.

Stimuleringsregeling Provincie Flevoland
De regeling bestaat uit een éénmalige stimuleringsbijdrage van € 75,- per onderneming in de deelnamekosten. De volgende 10 bedrijven hebben al gebruik gemaakt van de regeling: restaurant Pier 16 (Nagele), Vink Fruitboerderij (Kraggenburg), Van der Valk Hotel Emmeloord (Emmeloord), Hof van Schokland (Schokland), horeca bedrijf Hart van Marknesse (Marknesse), museum Schokland (Schokland), restaurant Dubbel-op (Almere), restaurant De Kaap (Urk), Gasterij Oostvaarders (Almere) en Marina Muiderzand (Almere). Tot en met eind december 2017 is het mogelijk voor bedrijven om nog gebruik te maken van de stimuleringsregeling. Meer info: toerismeflevoland.nl/gastvrij

Project ‘Routing’
De stimuleringsregeling voor ANWB Gastvrij punten is onderdeel van het project ‘Routing’ wat Toerisme Flevoland uitvoert namens Provincie Flevoland. Binnen dit project zijn er ook drie nieuwe ANWB fietsroutes ontwikkeld (3-talig) en de bijzondere autoroute ‘Route Touristique’.
foto: Reina Halman

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Meld je aan om elke maand geweldige
inhoud in je inbox te ontvangen.

We spammen niet!
Lees ons privacybeleid voor meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *