17.5% meer bezoekers voor de HISWA te water

De HISWA te water is zondagavond met 23.620 bezoekers positief afgesloten. De bootshow trok 17,5% meer bezoekers dan vorig jaar. De sfeer onder de exposanten en bezoekers was positief. Concrete verkopen waren geen uitzondering en veel exposanten verwachten naar aanleiding van geboekte proefvaarten en uitgeschreven offertes de komende maanden nog verkopen te gaan realiseren. Aan de steigers lagen circa 250 boten in alle soorten en maten. Van sloepen en tenders tot motorboten en zeilboten. Op de kade was een grote verscheidenheid van nautische producten te vinden. Een vernieuwd activiteitenprogramma maakte dat er genoeg te beleven was voor jong en oud. Beursmanager Michelle Jonker kijkt tevreden terug op de beurs: “Het mooie bezoekersaantal laat zien dat de markt aantrekt, de tevreden exposanten en bezoekers die genoten hebben geven ons vertrouwen in de toekomst.”

Concrete verkopen
Veel exposanten toonden zich positief. “We hebben deze beurs een flinke toename van geïnteresseerd publiek gehad op onze stand. De Nederlandse markt is duidelijk weer in beweging,” aldus Arnold IJkelenstam van De Vaart Yachting. Nieuwkomer Havenlodge trok veel aandacht met hun Varend vakantiehuis. Huib Kortlevers: ”Het was een gekkenhuis deze week. We hebben alleen maar leuke reacties gehad en bij elkaar opgeteld voor 250 woningen aanvragen gehad.“ Patrick Noor van Dynamic Marine Systems noemt deze editie van HISWA te water zijn beste beurs ooit. Op de kade gaf het bedrijf demonstraties en in de haven lagen drie boten uitgerust met het Magnusmaster stabilistatiesysteem. “Onze twee primeurs hebben gezorgd voor sowieso 14 verkopen. Het is ongelofelijk.” Ook Klaas Schiphof van Antaris, Makma en Maril is zeer tevreden. Het bedrijf heeft drie sloepen verkocht, waarvan twee aan nieuwe klanten.” Ook Saffier Maritiem is zeer positief gestemd. “De markt is beter dan een jaar geleden. Het stralende weer heeft gezorgd dat we het viervoudige van vorig jaar verkocht hebben; vijf zeilboten verkocht, waarvan vier aan nieuwe klanten”, aldus Dennis Hennevanger. 

HISWA te water 2017
De volgende editie van de HISWA te water vindt plaats van dinsdag 29 augustus tot en met 3 september 2017 in de Amsterdam Marina op de NDSM-werf in Amsterdam-Noord.
Meer informatie is te vinden op www.hiswatewater.nl of op Facebook  (hiswatewateramsterdam) en Twitter (#hiswatewater).

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Meld je aan om elke maand geweldige
inhoud in je inbox te ontvangen.

We spammen niet!
Lees ons privacybeleid voor meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *