Avonturenpark Hellendoorn vanaf 6 april open

Vanaf zaterdag 6 april beleven families weer een geweldige tijd in Avonturenpark Hellendoorn. Dit familiepretpark, gelegen op slechts een uur rijden van Amersfoort, biedt meer dan 30 topattracties, verschillende spectaculaire shows, in de zomer waterpret in het Aquaventura Slidepark en in oktober verschillende spannende Halloween activiteiten. Bovendien openen er dit seizoen twee gloednieuwe attracties.

Fort KnalKruit
Terug van weggeweest: de botsauto’s! Fort KnalKruit is een nieuwe indoor attractie in het Piratengebied waar jong en oud lekker kunnen knallen in botsauto’s. Er zijn twee gedeeltes; één waar de kleintjes rustig rondjes kunnen rijden, terwijl het er op de andere vloer explosief aan toe gaat! Waan je als piraat op open zee in deze kleurrijke knallende attractie. In de weekenden, vakanties en feestdagen kun je Kapitein Baba in het Piratengebied ook in levende lijve ontmoeten, ahoy Baba!

Baba’s Ruimtereis
Astronautjes in de dop kunnen samen met Baba de lucht in. In de nieuwste attractie Baba’s Ruimtereis nemen kleintjes plaats op een rij stoelen die langzaam de lucht in gaat om vervolgens een spannende vrije val naar beneden te maken. Baba’s Ruimtereis is te vinden in Dreumesland, een speciaal gebied voor de kleinste avonturiers waar alle attracties speciaal geschikt zijn voor kinderen tot 120 cm.

Baba’s Verjaardagsweekend – 15 en 16 juni
Op 15 en 16 juni is het groot feest in Avonturenpark Hellendoorn. Het is namelijk Baba’s verjaardagsweekend! Kom samen met hem een feestje maken, zingen, dansen en de leukste avonturen beleven.

Aquaventura Slidepark – mei t/m september
Met 11 waterglijbanen, een heerlijk zandstrand en voor de kleintjes een waterspeelparkje is het in de zomermaanden heerlijk vertoeven in Aquaventura Slidepark. Het slidepark kan alleen bezocht worden in combinatie met een bezoek aan het Avonturenpark.

High Dive Stuntshow – 6 juli t/m 1 september
In de zomerperiode is in het Avonturenpark meerdere keren per dag een nieuwe High Dive Stuntshow te zien. Een internationaal team van atleten voert spectaculaire stunts op ongelofelijke hoogtes uit. Een nieuw verhaal en spannende special effects zorgen voor een show om nooit te vergeten.

Zinderende Zomeravonden – 31 juli, 7, 14 en 21 augustus
Iedereen die extra lang wil genieten van alle attracties en shows in het Avonturenpark is welkom tijdens de Zinderende Zomeravonden. Op woensdag 31 juli, 7, 14 en 21 augustus zijn de attracties geopend tot 21.30 uur en wordt de avond om 21.45 uur afgesloten met een spetterende vuurwerkshow.

Halloween – oktober
In de donkere dagen van oktober wordt de spanning in het park opgevoerd! Met ondergrondse spookhuizen, spannende decoraties en een aangepaste familieshow is het griezelen geblazen in het Avonturenpark!  Klik hier voor informatie.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Meld je aan om elke maand geweldige
inhoud in je inbox te ontvangen.

We spammen niet!
Lees ons privacybeleid voor meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *