Belvilla in tropische sferen met Antillen als nieuwe bestemming

Met de toevoeging van 110 woningen op de Antilliaanse eilanden Bonaire en Curaçao breidt vakantiehuizenexpert Belvilla voor het eerst uit in het Caraïbisch gebied. De populariteit van vakantiehuizen op deze tropische vakantiebestemming maken het voor Belvilla een logische stap om Bonaire en Curaçao toe te voegen aan het aanbod.

Tegemoetkoming aan vakantiewensen
 Dat de Antillen een populaire vakantiebestemming zijn, bewijst het feit dat alleen Curaçao jaarlijks al zo’n 150.000 Nederlanders verwelkomt, een derde van het totaal aantal Curaçao-bezoekers. Bovendien boekt één op de vier Europese bezoekers van het eiland een vakantiehuis. “Die optelsom hebben wij snel gemaakt. Als mensen in een vakantiehuis op de Antillen willen chillen, dan zorgen wij daarvoor!”, aldus Eylard Wurpel, Chief Marketing Officer van Belvilla.

Antilliaanse vakantietoppers
Het nieuwe aanbod op de Benedenwindse Eilanden past qua diversiteit en sfeer goed binnen het Belvilla-portfolio.
Ingericht door Nederlandse designers
Ook Nederlandse designers laten zich zien op de eilanden. Eric Kusters, Jan des Bouvrie en Piet Boon hebben het interieur ontworpen van diverse Antilliaanse woningen, die Belvilla nu aanbiedt. “Vakantiegangers hechten steeds meer waarde aan het totale plaatje. Naast een goede ligging en comfortniveau, vinden ze de sfeer in een vakantiehuis belangrijk.”, geeft Eylard Wurpel aan.

 Curaçao: kleurrijk, strand en duiken
Met Willemstad als kleurrijke hoofdstad, meer dan dertig verschillende stranden en prachtige duikspots, is Curaçao een favoriete vakantiebestemming voor velen. De 78 vakantiehuizen van Belvilla liggen verspreid over het eiland, onder meer bij hotspots Jan Thiel, Willemstad en Spaanse Water. De woningen hebben veelal vier of vijf sterren.

Bonaire: natuur en watersport
Dat er op het hele eiland slechts één stoplicht staat, is het beste bewijs van de ontspannen sfeer op Bonaire. De 32 Belvilla-vakantiehuizen op Bonaire bevinden zich in en rond Kralendijk, de hoofdstad van het eiland. Bonaire is vooral interessant voor actieve natuurliefhebbers die genieten van rust.

Klik hier voor informatie.

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Meld je aan om elke maand geweldige
inhoud in je inbox te ontvangen.

We spammen niet!
Lees ons privacybeleid voor meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *