Blik op 2014

voorvoord-jan
Jan W. Olthof Uitgever

De winter is voorbij althans dat is de verwachting. Sotsji is klaar met als resultaat een record oogst aan medailles. Nu is het de beurt aan de recreatiemarkt. De lentekriebels komen en daarmee komt het buitenleven op gang. Meer dan 18,1 miljoen vakanties worden geboekt in Nederland en die zijn goed voor 3 miljard consumenten euro’s. Dat zijn 58,8 miljoen overnachtingen op bungalow- en kampeerterreinen. De strijd om de gunst van de consument barst weer los en daarbij helpt een goed voorjaar zeker. Bijna 75% van de boekingen vinden hun oorsprong op het internet en 25% via telefoon of aan de balie op het vakantieadres. De trend naar meer korte vakanties zet door. Dus meer oriëntatie op het internet om zo Nederland vakantieland te ontdekken. Op naar een recreatieseizoen met een gouden randje!

komnunaar.nl

Maak van elke bezoeker een boeker! Link uw bedrijf nu aan op komnunaar.nl.

Kom nu naar geeft de consument de mogelijkheid om de omgeving op provincie, gemeente, gebied of plaatselijk niveau met verblijfs- en dagrecreatie in kaart te brengen. Wat heeft uw omgeving te bieden? Naast overnachten ook voldoende dagrecreatie en evenementen die juist uw omgeving zo aantrekkelijk maken voor de potentiele boeker, uw gast. Maak uw bedrijf voor de digitale bezoeker ook aantrekkelijk. Internetmarketing vertaald in omgevingsmarketing maakt het kiezen nog makkelijker. U kunt in deze tijd eigenlijk niet meer zonder. Het enige wat u hoeft te doen is uw bedrijf en omgeving up-to-date te houden. Het abonnee-schap op komnunaar.nl biedt u vele voordelen. Op pagina 19 leest u daar alles over. 

Informatisering

Stel uw vizier af op 2014 en volg ons. Het aantal volgers op ons twitter account ‘twitter.com/rekreavakkrant’ stijgt verder. Inmiddels hebben wij de grens van 2.100 zakelijke volgers overschreden. Wie volgt? Op naar de volgende mijlpaal 2.500 volgers. Meldt u ook aan! De RekreaVakkrant-site en twitter geven u dan dagelijks de meest actuele informatie in de recreatiemarkt. De vakkrant geeft daarbij uitgebreide achtergrond informatie en houdt u op de hoogte van onder andere trend en brancheontwikkelingen. Wij gaan voor service en gemak met de RekreaVakkrant, site, nieuwsbrief met branchethermometer en Recreadata=komnunaar.nl als ondersteunende informatieproducten. Wachtwoord vergeten geen probleem. Even een mailtje naar info@rvk.nl en u kunt snel aan de slag met deze nieuwe omgevingssite. Elk recreatiebedrijf heeft dan recht op een gratis bedrijfsbeeld. Dus profileer uw bedrijf nu,  want wij wijzen uw gast graag de weg in 2014.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Meld je aan om elke maand geweldige
inhoud in je inbox te ontvangen.

We spammen niet!
Lees ons privacybeleid voor meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *