Brabant opent haar deuren tijdens de meest mysterieuze uren van de dag

Ontdek de topattracties van Brabant tijdens BrabantNacht 2017


Op 23 september 2017 vindt de tweede editie van BrabantNacht plaats. Meer dan twintig topattracties in Brabant openen dan hun deuren tijdens de meest mysterieuze en spannende uren van de dag om te laten zien hoe bijzonder Brabant is.   Want in het donker zie je meer, hoor je meer en beleef je meer!  
Brabant heeft heel veel te bieden, het hele jaar door: een prachtige provincie die gastvrijheid hoog in het vaandel heeft staan. Het is bij uitstek een bestemming voor een weekendje weg. Tijdens BrabantNacht kun je in steden, attractieparken en andere bijzondere plekken in Brabant terecht voor een unieke beleving – in het donker! – en ontdek je waarom Brabant als shortstay-bestemming aan je bucketlist kan worden toegevoegd.

In het donker zie je meer…

Zo ga je onder begeleiding van een ranger met een zaklamp op nachtsafari in Safaripark Beekse Bergen of op ontdekkingsreis door het landschap dat Van Gogh inspireerde in Zundert en Nuenen. In de Efteling beleef je de magie van Raveleijn en in Nationaal Park de Biesbosch hoor je het mooiste concert van de natuur tijdens een schemerwandeling. Ga op expeditie in de Grebbe van Bergen op Zoom of fiets door Breda en ontdek het verhaal van de stad met de Blind Walls Gallery. Speel de hoofdrol in je eigen ‘Night at the museum’ tijdens een ‘after hours’ museumbezoek in ’s-Hertogenbosch of ontwerp in één nacht je eigen designstuk in Eindhoven, Design Capital van Nederland. Laat je verrassen door culturele highlights in Tilburg of dompel je onder in de Urban Culture van Helmond.

 Meer informatie en tickets
Alle informatie over BrabantNacht, de volledige arrangementen en tickets vind je op
visitbrabant.com. BrabantNacht is een initiatief van VisitBrabant in samenwerking met o.a. de Efteling, Safaripark Beekse Bergen, Van Gogh Brabant, ’s-Hertogenbosch, Tilburg, Breda, Eindhoven, Nationaal Park de Biesbosch, Helmond, Bergen op Zoom en Provincie Noord-Brabant.

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Meld je aan om elke maand geweldige
inhoud in je inbox te ontvangen.

We spammen niet!
Lees ons privacybeleid voor meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *