Comfortabel, duurzaam en flexibel naar het pretpark reizen

FlixBus rijdt niet alleen tussen grote- en middelgrote steden maar maakt met haltes direct naast pretparken ook uitjes met de bus mogelijk. Meer en meer pretparken (onder meer Plopsaland De Panne, Gardaland, Europa-Park) beschikken over een eigen halte in het groene netwerk. Vanuit Nederland zijn enkele rechtstreeks bereikbaar, andere met één overstap. Een uitje is nu duurzamer, comfortabeler en voordeliger dan met de eigen auto. Op www.flixbus.nl zijn enkele reistips verzameld. Tickets zijn online, in de FlixBus-App of in samenwerkende reisbureaus verkrijgbaar.

Nieuwe doelgroep: Na mid-twintigers nu ook gezinnen

FlixBus verwacht dat het nieuwe aanbod vooral aantrekkelijk zal zijn voor families. Omdat de meeste kaarten online worden verkocht, zijn er vooral veel mid-twintigers onder de passagiers. Echter is het flexibele reizen zonder overstap, met een gegarandeerde zitplaats en veel comfort aantrekkelijk voor een hele brede doelgroep. André Schwämmlein, oprichter & Managing Director FlixBus: “Ons bovenste doel is het, om mensen uit de auto te halen. FlixBus maakt deel uit van de “shared mobility” trend, daar zien we een grote toekomst in. Samen reizen scheelt niet alleen geld maar schoont ook het milieu.” Toekomstig wil het busbedrijf nog meer attractie bestemmingen in het netwerk opnemen. Plopsaland in De Panne (België) en het Designer-Outlet in Roermond zijn de eerste attractie bestemmingen in de Benelux.

Hoogste kwaliteit tegen de beste prijsMet de FlixBus reizen is comfortabel, duurzaam en flexibel. De nieuwe bussen zijn uitgerust met gratis Wi-Fi, stopcontacten, extra beenruimte en de passagiers kunnen gratis tot drie stuks bagage meenemen. Daarnaast worden er tegen gunstige prijzen snacks en drankjes verkocht. Annuleren of omboeken is zonder extra kosten en tot 15 minuten voor vertrek mogelijk, bij vertraging worden de passagiers per SMS en een push bericht in de FlixBus-App geïnformeerd. Door een kleine bijdrage kunnen klanten de CO2-uitstoot van hun reis tijdens het boekingsproces compenseren. Alle verbindingen naar de pretparken & reistips: https://www.flixbus.nl/reistips/pretparken

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Meld je aan om elke maand geweldige
inhoud in je inbox te ontvangen.

We spammen niet!
Lees ons privacybeleid voor meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *