Creatieve recreatieondernemer met ambitie gezocht

Recreatie Midden-Nederland zoekt, in opdracht van het recreatieschap Stichtse Groenlanden, een ambitieuze ondernemer met creatieve ideeën, om een horecavoorziening in combinatie met recreatieve activiteiten op te zetten en te exploiteren op recreatieterrein Strijkviertel (Utrecht).

Profiel
Ben jij ondernemer in de horeca en recreatie? Ben je creatief, energiek en heb je innovatieve ideeën om recreanten te verrassen met een eigentijds horeca- en recreatieaanbod? En zoek jij een geschikte plek in het midden van het land om jouw ideeën te realiseren? Dan hebben wij een mooie plek voor jou! Presenteer jouw ideeën en voorstellen in een aansprekend plan en overtuig ons ervan, dat jouw onderneming een aanwinst is voor dit mooie recreatieterrein.

Locatie
Strijkviertel ligt langs de A12, nabij knooppunt Oudenrijn (A12/A2, Utrecht De Meern). Het recreatieterrein bestaat uit een recreatieplas (13ha), aanliggende zandstranden en oevers (6ha), parkeerterreinen, picknickplaatsen, ligweiden en toiletgebouwen. De oorspronkelijke zandwinput diende vroeger als stortplaats voor onder meer bagger en puin, maar is inmiddels gesaneerd en kent een zeer goede waterkwaliteit. Jaarlijks komen vele recreanten om te zwemmen, zonnen, wandelen, fietsen, surfen en te vissen. Aan de noordoostkant van Strijkviertel staat de bouw van een nieuwbouwwijk (Rijnvliet) op de planning. Hier moeten uiteindelijk 1.100 woning verrijzen. Eind 2017 start de verkoop van de eerste 50 woningen. Regelmatig worden er kleine en grotere evenementen georganiseerd op het terrein. Recreatieschap Stichtse Groenlanden is eigenaar van recreatieterrein Strijkviertel.

Inschrijving plannen
Ben je geïnteresseerd in deze locatie, om een horecavoorziening met recreatieve activiteiten te starten en te exploiteren? Werk dan jouw ideeën en voorstellen uit in een (globaal) plan en stuur deze naar ons op, vóór maandag 3 juli 2017 om 12.00 uur. Daarvoor organiseren wij op woensdag 21 juni van 19.00 – 21.00 uur in het Huis van de Provincie Utrecht een informatiebijeenkomst. Belangstellenden kunnen zich hiervoor aanmelden via strijkviertel@recreatiemiddennederland.nl. Voor meer informatie over het terrein, de procedure, onze voorwaarden en richtlijnen kun je kijken op onze website. Je kunt daarnaast contact opnemen met de projectleider Jeroen Woudenberg of bij zijn afwezigheid Coen van Beusekom, telefoon 030 – 297 4000 of e-mail: strijkviertel@recreatiemiddennederland.nl.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Meld je aan om elke maand geweldige
inhoud in je inbox te ontvangen.

We spammen niet!
Lees ons privacybeleid voor meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *