Partnership IJslander en Leisurelands

Op Strand Nulde-Zuid is het eerste speeltoestel van IJslander voor Leisurelands feestelijk geopend. Wethouder Nico Gerritsen van de gemeente Putten tapte het eerste emmertje water, directeur van Leisurelands Erik Droogh mocht het gevulde emmertje ‘in ontvangst’ nemen.

Duurzame samenwerking
Strand Nulde is één van de twintig recreatiegebieden die wordt geëxploiteerd door Leisurelands. Daarbij staat duurzaam recreëren hoog in het vaandel en wordt bij alle ontwikkelingen gekeken hoe het recreatiegebied kan worden verduurzaamd. Een van de manier waarop dit kan, is door de samenwerking met IJslander aan te gaan. IJslander biedt namelijk maatwerk oplossingen voor sport- en speelvraagstukken in de buitenruimte met 100% herbruikbare toestellen. Daarnaast zijn de toestellen gemaakt van duurzaam RVS. Een materiaal zonder schadelijke gevolgen voor het milieu. IJslander en Leisurelands gaan een partnership aan voor tenminste vijf jaar.

Toestel op maat
Het geplaatste toestel is een compleet op maat gemaakt waterspeeltoestel met klimnet, glijbaan, waterpomp en afsluitbare waterbekken. Kids kunnen volop klimmen, glijden, spetteren, water pompen en kliederen met zand en water. Afsp(k)oelen kan in het meertje direct gelegen aan het toestel.  Klik hier voor meer informatie.
fotograaf: Irma Dorenstouter.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Meld je aan om elke maand geweldige
inhoud in je inbox te ontvangen.

We spammen niet!
Lees ons privacybeleid voor meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *