DroomParken organiseert roadshow

Op 17 augustus organiseert DroomPark De Zanding in samenwerking met Justlease.nl een roadshow. Op het park in Otterlo zullen tussen 15.00u – 20.00u diverse automodellen geshowd worden en zal Justlease.nl bezoekers vrijblijvend informeren over Private Lease en de automodellen. Tijdens de roadshow zal DroomParken de bezoekers trakteren op een gratis kopje koffie en thee en zullen kinderen vermaakt worden door een animatieteam.
De roadshow komt voort uit het sponsorschap van de schaatsploeg van Ireen Wüst. Sinds vorig jaar is DroomParken subsponsor geworden van Team Justlease.nl en verblijft de ploeg tijdens trainingskampen in Nederland op één van de parken. Vanuit deze samenwerking ontstond het idee om tijdens de vakantieperiode de bezoekers van DroomPark De Zanding te verrassen met een roadshow. “Het wordt gewoon een leuke dag.”, aldus Marco Budding, marketingmanager bij DroomParken. “Mensen hebben vakantie en vinden het leuk om een uitstapje te maken. De roadshow is zo’n uitstapje op het park. Dat doen we vaker en de reacties zijn altijd enthousiast.”
Over de sponsoring licht Marco Budding toe; “We zijn trots op ons partnerschap met Team Justlease.nl. We geloven in de successen van deze ploeg. Ireen Wüst is Nederlands grootste Olympiër en heeft een ploeg samengesteld met louter topatleten. Onder het motto #samenvoorgoud kijken we uit naar de komende evenementen.”  De roadshow is ook te bezoeken door mensen die niet op het park verblijven. “Ons park is gewoon toegankelijk voor bezoekers, zoals altijd. Mensen uit de omgeving kunnen dus gerust komen, ook om te genieten van ons strand en restaurant. Het enige wat we nog niet kunnen beloven is stralend weer. Verder maken wij er zeker een leuke dag van. Iedereen is welkom.”
Klik hier voor informatie.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Meld je aan om elke maand geweldige
inhoud in je inbox te ontvangen.

We spammen niet!
Lees ons privacybeleid voor meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *