Rechtstreeks in het hart


Angelique Klar Algemeen directeur Evenementenhal

‘Bomvol inspiratie’, innovatie, veel beleving, entertainment, de laatste trends en ontwikkelingen, onvergetelijk, bruisend en verrassend! Zomaar een aantal krachttermen en zinsneden die we in onze branche te pas en te onpas gebruiken om mensen te enthousiasmeren, om publiek te trekken naar onze parken, events en binnensteden.
Vermijd ze, zeg ik tegen onze marketeers en bewijs het. We leven in een wereld van, blogs, vlogs, livestreams, foto’s op social media en reviewsites. Negentig procent van de informatie die onze doelgroep nodig heeft om te beslissen staat online. Toch is het nuchtere pleidooi van de collega of het overenthousiaste maar inspirerende betoog van een familielid nog steeds van wezenlijk belang. Luisteren naar de ervaringsdeskundige, het zien van emoties, dat is de inspiratie en beleving die ons raken en tot actie doen overgaan. Een congres kan die rol vervullen. Samen met partners als Kwan Leisure, Blooloop, NRIT en NHTV organiseert Evenementenhal ‘Leisure Business Days’, een congres dat dankzij ‘nuchtere pleidooien en overenthousiaste maar inspirerende betogen’ van een flink aantal gerenommeerde sprekers uit binnen en buitenland inzicht geeft in de toekomst van dagrecreatie.
Leisure Business Days garandeert innovatie en inspiratie door vooral praktijkvoorbeelden te presenteren. Door mensen aan het woord te laten als Charles Read van Blooloop, Paddy Dunning van ‘The Giant’ werelds grootste bewegend beeld (35 meter) en Pierre-Camille Buffard van het Franse Indoor Parcs. Zij (en vele anderen) geven presentaties over projecten die parken, evenementen en complete binnensteden op de kaart hebben gezet. Thema’s als Customer Relationship Management, virtual reality, interactieve lichtshows, conceptontwikkeling en branding worden belicht en besproken zodat professionals werkzaam in de dagrecreatie, toerisme, vrijetijdsector klaar zijn voor de toekomst. Zonder twijfel ook trends en ontwikkelingen, inspiratie en innovatie die te vinden is op het internet, maar met het grote voordeel dat ervaringsdeskundigen u , deze op 5 en 6 oktober a.s.in Venray, rechtstreeks in het hart raken met verhalen die bepalend kunnen zijn voor uw toekomst.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Meld je aan om elke maand geweldige
inhoud in je inbox te ontvangen.

We spammen niet!
Lees ons privacybeleid voor meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *