Euregio editie van de Dag van de Openbare Ruimte.

 

Minder winkels en kantoren en een meer ‘urban’ karakter: zo komt de Limburgse stad Heerlen er in de toekomst uit te zien. De openbare ruimte moet groener worden inclusief grachten en parkjes. Daarnaast wordt in de binnenstad 40 procent van de kantoren en winkels uit de markt genomen. Heerlen wil zo de leegstand in het centrum aanpakken. Het nieuws over de plannen voor een ‘facelift’ van de stad Heerlen onderstreept het belang van een vakbeurs zoals de Euregio editie van de Dag van de Openbare Ruimte. De vakbeurs biedt aanstaande donderdag 2 juni in MECC Maastricht namelijk een live communicatie platform voor openbare ruimte professionals. Als bezoeker ontmoet u dan ook fabrikanten en leveranciers in de segmenten spelen, licht, groen, straatmeubilair, bestrating, landschapsarchitectuur & ontwerp, verkeer & mobiliteit en advies & beheer.

Praktische informatie
Gratis entree
Toegang tot de beursvloer en het lezingenprogramma is helemaal gratis. Registreren kan vooraf eenvoudig online, u hoeft op deze manier volgende week alleen nog maar uw bezoekersvoucher te laten scannen bij de entree. Let op: u komt altijd binnen! Ook wanneer u bijvoorbeeld uw bezoekersvoucher bent vergeten. Registreren kan namelijk ook kosteloos bij het MECC Maastricht zelf. De hostesses zijn u bij de ingang graag van dienst.
Gratis koffie/thee/fris en WiFi
Om uw beursbezoek zo prettig mogelijk te laten verlopen, is koffie, thee en fris de hele dag gratis te verkrijgen bij de diverse koffiepunten op de beursvloer. Tevens is er in het MECC Maastricht gratis gebruik te maken van WiFi.
Bereikbaarheid
Vanuit alle windstreken is het MECC eenvoudig te bereiken. Maastricht ligt direct aan de A2 met aansluiting op het Europese netwerk van autosnelwegen. Ook met het openbaar vervoer is het MECC uitstekend bereikbaar. Op nog geen 200 meter van NS-station Randwyck en met een MECC-bushalte voor de hoofdingang.
Openingstijden
10.00 tot 17.00 uur.

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Meld je aan om elke maand geweldige
inhoud in je inbox te ontvangen.

We spammen niet!
Lees ons privacybeleid voor meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *