Holland Evenementen Groep ontvangt Certificaat van uitmuntendheid

Evenementenlocatie Holland Evenementen Groep heeft bekendgemaakt dat TripAdvisor® haar een Certificaat van uitmuntendheid heeft toegekend. Het certificaat wordt voor de zesde keer uitgereikt aan horecabedrijven die het afgelopen jaar uitstekende reizigersbeoordelingen op TripAdvisor hebben ontvangen. Onder de ontvangers van een Certificaat van uitmuntendheid bevinden zich accommodaties, eetgelegenheden en attracties uit de hele wereld die constant een goede klantervaring bieden.
“Wij zijn super trots op het certificaat” aldus directeur/eigenaar Patrick Janssen. “Dit is de hoogste waardering die je kan krijgen, net zoals 3 sterren in een restaurant! Fantastisch toch?! Mijn team heeft er keihard voor gewerkt de afgelopen jaren en zich opengesteld voor feedback van bezoekers en dat viel soms niet mee! Alle reviews die binnen kwamen hebben we ter harte genomen en – waar nodig – verbeteringen mee aangebracht. Dat heeft ons gemaakt tot het bedrijf wat we nu zijn. Een unieke evenementenlocatie van topniveau met super enthousiaste gemotiveerde medewerkers én … lovende bezoekers!”. Het Certificaat van Uitmuntendheid kwam als complete verrassing voor de crew van de Holland Evenementen Groep die vol in het hoogseizoen gefocust zijn op de duizenden bezoekers die het bedrijf nu ontvangt.
“Met het Certificaat van Uitmuntendheid eert TripAdvisor horecabedrijven die constant lof en hoge waarderingen van reizigers krijgen”, aldus Heather Leisman, Vice President van Industry Marketing van TripAdvisor. “Met behulp van deze erkenning kunnen reizigers gelegenheden boeken die doorlopend goede service bieden. TripAdvisor biedt reizigers het vertrouwen dat ze de juiste boekingsbeslissingen maken en is hier trots op.”
Het Certificaat van uitmuntendheid houdt rekening met de kwaliteit, kwantiteit en recentheid van de beoordelingen die in de afgelopen 12 maanden door reizigers op TripAdvisor zijn ingediend. Om in aanmerking te komen, moet een bedrijf een algemene TripAdvisor-bollenwaardering van ten minste 4 van de 5 hebben, een minimumaantal beoordelingen hebben en ten minste 12 maanden op TripAdvisor vermeld staan.

Klik hier voor informatie.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Meld je aan om elke maand geweldige
inhoud in je inbox te ontvangen.

We spammen niet!
Lees ons privacybeleid voor meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *