Facts & figures


Angelique Klar Algemeen directeur Evenementenhal

De adviescommissie voor Recreatie Vakbeurs Hardenberg is inmiddels een feit! Een team van gedreven ondernemers van partijen als RECRON, BOER Speeltoestellen, Designstudio Van Ginneken, RekreaVakkrant en Refac Recreatietechniek hebben maar één doel voor ogen, namelijk met Evenementenhal een vernieuwde en succesvolle beurs neerzetten met veel beleving op de beursvloer. Onder het genot van een flinke dosis koffie vlogen de facts & figures van de laatste beurs om de oren. De beurs in Hardenberg is door onze bezoekers beoordeeld met een 7,8. Dat is goed – maar het mag beter. Vanuit de bezoeker is er bijvoorbeeld meer behoefte aan productpresentaties bij de exposanten. Zij bezoeken Recreatie Vakbeurs primair omdat ze op zoek zijn naar nieuwe producten en diensten, om kennis te vergaren en om te netwerken. Er werden daarnaast nog veel meer feiten en kengetallen ter tafel gebracht die van invloed zijn op de invulling van het beursconcept.

Nadat wij iedereen hadden voorzien van alle gegevens uit het verleden, gingen we aan de slag met de wensen en behoeften van exposanten en bezoekers. Op basis daarvan werden ideeën en concepten met elkaar gedeeld. Iedereen werd steeds enthousiaster. De positieve energie die vrij kwam was nagenoeg tastbaar. Alle leden van de adviescommissie waren actief betrokken en brachten niet alleen hun ideeën in, maar stelden zich ook beschikbaar voor het uitvoeren van de actiepunten die uit het overleg voortvloeiden. Recreatie Vakbeurs vindt plaats van 8 t/m 10 november en zal twee dagen overlappen met de horeca vakbeurs “Beleef – Food, drinks & more”. Voor recreatieondernemers die horeca aanbieden, bestaat de mogelijkheid om gedurende deze dagen een combi-ticket te boeken. Op deze wijze kunnen zij eveneens op het gebied van food en drinks inspiratie opdoen.

Om de beleving op Recreatie Vakbeurs een boost te geven, heeft Suzanne van Ginneken haar kennis beschikbaar gesteld. Zij zal samen met de facilitaire afdeling van Evenementenhal de beursplattegrond voorzien van nieuwe elementen. Ook zorgt Evenementenhal ervoor dat de producten en de presentatie van de horecapunten een kwaliteitsboost krijgen; de look & feel is veranderd en er wordt gebruik gemaakt van verse producten. Evenementenhal heeft tijdens Ladies Lifestyle Experience al laten zien wat er aangeboden zal worden. Uiteraard blijft het all-inclusive concept waar Evenementenhal om bekend staat bestaan. Enfin… het begin is gemaakt en wij zijn vol op dreef!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Meld je aan om elke maand geweldige
inhoud in je inbox te ontvangen.

We spammen niet!
Lees ons privacybeleid voor meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *