Kanshebbers ‘Beste Bed & Breakfast van Nederland 2021’ bekend

Drie B&B’s maken dit jaar kans op de titel ‘Beste Bed & Breakfast van Nederland 2021’. De genomineerde accommodaties zijn: ‘B&B de Heughte’ in Oosterwolde (Gelderland) ‘Inn The Woods’ in Overberg (Utrecht), en ‘B&B de Heegh’ in Didam (Gelderland). Stichting Bed & Breakfast Nederland, de organisatie achter het Nederlandse B&B classificatiesysteem, roept de winnaar uit op woensdag 30 juni.  

De gegadigden zijn alle drie geclassificeerd met 5 tulpen, dit is het hoogste segment binnen het officiële classificatiesysteem voor B&B’s in Nederland. Dankzij de vele privéfaciliteiten, uitmuntende service en de hoge cijfers in de gastenreviews op Bedandbreakfast.nl, komen de B&B’s in aanmerking voor de eretitel die jaarlijks wordt uitgereikt. “Luxe B&B’s met privéfaciliteiten en een natuurlijke ligging zijn populairder dan ooit”, aldus Hanny Arens, voorzitter van Stichting Bed & Breakfast Nederland. “De drie kanshebbers passen goed in die trend en bieden bovendien meer dan dat. Ze halen werkelijk alles uit de kast voor een verantwoord én zorgeloos verblijf, zodat hun gasten echt even kunnen ontsnappen aan de waan van de dag.” 

Naast de genomineerde B&B’s in de categorie 5 tulpen, maken ook B&B’s in de categorieën 2 tot en met 4 tulpen kans op een onderscheiding binnen hun klasse. De nominaties voor de verkiezing worden vastgesteld aan de hand van een objectieve normen- en scorelijst. Daarnaast tellen de reviewcijfers mee die gasten geven op Bedandbreakfast.nl. Zo ontstaat een totaalbeeld van de kwaliteit en gastvrijheid die de B&B’s bieden.  

Totaaloverzicht genomineerden 
5 Tulpen:
 B&B de Heughte in Oosterwolde (Gelderland), Inn The Woods in Overberg (Utrecht) en B&B de Heegh in Didam (Gelderland).
4 Tulpen: DreamZzz in Kaatsheuvel (Noord-Brabant), In ons Straatje in Rosmalen (Noord-Brabant) en De Pieper Horizon in Genemuiden (Overijssel).
3 Tulpen: Amazing Grace Bed & Breakfast in Groot-Ammers (Zuid-Holland), B&B Vivre in Warder (Noord-Holland) en By Ann in Noordeloos (Zuid-Holland).
2 Tulpen: Hotel California in Wichmond (Gelderland), De Zilverberg in Keijenborg (Gelderland), en B&B De Wijdauw in Eede (Zeeland).

Over Stichting Bed & Breakfast Nederland
Stichting Bed & Breakfast Nederland is initiatiefnemer en uitvoerder van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. De deelnemende accommodaties van dit classificatiesysteem worden periodiek bezocht door een mystery guest, beoordeeld aan de hand van een normenlijst en ingedeeld in een klasse. De mate van comfort en luxe wordt weergegeven met 1 tot en met 5 tulpen. Alle geclassificeerde B&B’s zijn te vinden op Bedandbreakfastclassificatie.nl.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Meld je aan om elke maand geweldige
inhoud in je inbox te ontvangen.

We spammen niet!
Lees ons privacybeleid voor meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *