Köppl Compakt Comfort eDrive

Köppl, fabrikant van tweewielige werktuigdragers heeft een professionele volledig elektrische werktuigendrager ontwikkeld. Van der Haeghe BV uit Geldermalsen is de importeur van dit merk voor de Nederlandse markt

Hiermee biedt Köppl een duurzame en robuuste aandrijving, uiterst trilling arm en stil. 

De LI-ION accu kent een 48 V systeem met 150 Ah. De hydraulische rijaandrijving geschiedt door een pomp met regelbare opbrengst en 2 krachtige wielmotoren.  De rijsnelheid vooruit is traploos regelbaar van 0 tot 8 km/u en achteruit van 0 – 4 km/u.

Alle bedieningselementen zijn binnen handbereik en de duwboom is in hoogte en zijdelinks verstelbaar voor een optimale werkpositie. Dankzij de stabiele bouwwijze kan op een helling van 45 graden op een veilige wijze gewerkt worden.

De aanbouwwerktuigen kunnen door middel van een snelwisselflens  via de vanghaken snel verwisseld worden.  Er is een breed scala aanbouwwerktuigen beschikbaar. Te denken valt aan een klepelmaaier, frees, rortorkopeg, bandhooier, messenbalk.  De werktuigen worden aangedreven via een mechanische aandrijving. Hierdoor is er sprake van een maximale krachtsoverbrenging.

Optioneel is er een contactdoos leverbaar voor elektrisch bestuurbare aanbouwapparaten.

De Köppl CC-E heeft een actieve  turn around systeem. Dit betekent dat de machines 180 graden draait om haar as. De wielmotoren worden afzonderlijk en in tegengestelde richting aangedreven, zodat u de machine perfect onder controle hebt tijdens het wenden met minimale krachtsontwikkeling en maximale bescherming van de bodem.

De machine zal vanaf begin 2022 leverbaar zijn. Prijs zal dan bekend worden gemaakt.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Meld je aan om elke maand geweldige
inhoud in je inbox te ontvangen.

We spammen niet!
Lees ons privacybeleid voor meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *