Peter Gillis koopt Camping Den Driesch in Valkenburg

Peter Gillis heeft Camping Den Driesch in Valkenburg overgenomen van de familie Halmans-Nicolaes. De familie heeft jarenlang met veel plezier de camping geëxploiteerd en hebben in Peter Gillis een geschikte overnamekandidaat gevonden.

Gillis heeft met zijn eigen camper meerdere keren per jaar Camping Den Driesch bezocht en was altijd erg enthousiast en gecharmeerd van deze locatie. Toen hij ook nog eens helikoptervlucht over het park had gemaakt was hij helemaal verkocht. Per 1 november 2021 mag hij zich nu trotste eigenaar van deze bijzondere camping noemen. Camping Den Driesch gaat vanaf dan verder onder de naam Stadsresort Valkenburg. Het resort is vanaf 8 april 2021 open voor gasten.

Peter Gillis, directeur en enig eigenaar van de Oostappen Groep Vakantieparken, over de overname: “Stadsresort Valkenburg heeft een unieke hoge ligging in Valkenburg met prachtig uitzicht over de stad. Alle bezienswaardigheden liggen op loopafstand. Zo ligt er direct naast het park een attractieheuvel met kabelbaan, rodelbaan en uitkijktoren. Aangezien de omgeving zich erg goed leent voor een kort verblijf ga ik investeren in diverse mobile homes. De familie Halmans-Nicolaes wil ik hartelijk danken voor de fijne samenwerking en constructieve overdracht.”


Het levendige stadscentrum van de geliefde toeristenstad Valkenburg ligt op slechts 500 meter afstand van de camping. Je loopt dus zo de middeleeuwse stadskern vol terrassen en winkeltjes in. De camping ligt tevens pal naast Kasteelruïne Valkenburg met daaronder het eeuwenoude gangenstelsel van de Fluwelengrot. Op Valkenburg en het golvende 5-sterrenlandschap raak je niet snel uitgekeken! De omgeving is dan ook zeer geliefd bij zowel binnenlandse als buitenlandse toeristen.

Met de overname van Camping Den Driesch beheert Oostappen Groep Vakantieparken 12 vakantieparken, waarvan 9 parken in Nederland en 3 parken in België. Dankzij het unieke karakter van de stadscamping krijgt Stadresort Valkenburg een eigen website en een eigen gezicht als los onderdeel van Oostappen Groep Vakantieparken.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Meld je aan om elke maand geweldige
inhoud in je inbox te ontvangen.

We spammen niet!
Lees ons privacybeleid voor meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *